https://www.high-endrolex.com/26 Dana White St. Pierre-ről - Fight Online

Dana White St. Pierre-ről
2017. November 06. 20:30

Dana White St. Pierre-ről

Georges St. Pierre visszatérése az Oktagonhoz egy négyéves kihagyás után mindenképp hatalmas siker volt.

A régóta futó váltósúlyú bajnok és a pound-for-pound király egy pillanatot sem hagyott ki az UFC 217-ben való visszatérése során, miközben a Madison Square Garden-ben a fő meccsen az eszméletlenségig fojtotta Michael Bisping-t, ezzel ellopva előle a 185 fontosak aranyát. Miközben az UFC elnöke, Dana White megkérdőjelezte St. Pierre vágyát a múltban, győzelmét már ő is ömlengve ünnepelte.

Négy év kihagyás után visszatérni sosem könnyű. Nagyon kevés ember csinált hasonlót karrierje során.”-mondta White a Fox Sports 1-en. „Nemcsak négyéves szünet után jött vissza, hanem egy súlyosztályt is feljebb ment. Mindenki azt hiszi, hogy Michael Bisping könnyű ellenfél volt. Aki így érzi, az mutasson egy harcot, ahol Michael Bisping minden helyzetben könnyű legyőzhető lett volna. Még ma is, amikor Georges földre vitte, Mike nagy károkat okozott alulról. Folyamatosan könyökölt és próbálta megnyitni ellenfelét. A GSP ma este nagyszerűen nézett ki.
 
St. Pierre önmagában nem erősítette meg a 185 fontos hosszabb tartózkodást a meccs utáni interjú során, de azt sem mondta ki, hogy elhagyja a súlycsoportot.
 
"Nyilvánvaló, hogy ez nem az én súlycsoportom volt. Szereztem ezt a harcot, hogy kihívást találjak, és megtiszteltetés számomra, hogy ismét bajnok vagyok."- mondta St. Pierre. "Az egész a csapdaállításról szól és ezt tettem. Minden tiszteletem Michael Bispingé. Nagyon fájt, ahogy küzdött, és el kellett rejtenem az érzelmeimet. Volt idő, amikor túl kicsi voltam ahhoz, hogy harcoljak ebben a súlyban, de mostanra felszedtem némi izmot, így már kényelmes ez a súlycsoport. Köszönöm mindenkinek; ez igazi megtiszteltetés számomra."
 
St. Pierre azonban nem tudta tovább pontosítani az UFC jövőjét, mivel a Bisping elleni harc után kórházba szállították. Az UFC elnöke, Dana White azonban egyszerűen nyilatkozott St. Pierre következő lépését illetően.
 
A Fox Sports 1-en White azt mondta: "[St. Pierre] 185 fontban maradt." Később, a meccs utáni sajtótájékoztatón, az UFC főnöke egy kis esemény utáni rendezést végzett:" Whittaker lesz GSP következő ellenfele "- mondta.

Forrás: sherdog.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.



https://www.high-endrolex.com/26