https://www.high-endrolex.com/26 Megvan a Poirier vs. Gaethje időpontja - Fight Online

Megvan a Poirier vs. Gaethje időpontja
2018. January 27. 12:57

Megvan a Poirier vs. Gaethje időpontja

Justin Gaethje hazai pályán küzdhet majd, valamint két szurkolói kedvenc is összecsap majd az estén. Most már azonban felesleges rébuszokban beszélni: az eseményre április 14-én, az arizonai Glendale-ben kerül sor, a Gila River Arena-ban.

A UFC péntek este jelentette be az összecsapás helyszínét és idejét, valamint még egy izgalmasnak ígérkező összecsapást is erre az eseményre időzítette: Carlos Condit és Matt Brown küzdelme színesíti majd az etét.
 
Gaethje (18-1) mérlege 1-1-re áll eddig két Oktagonbéli meccsét követően. UFC-s bemutatkozásakor a korábbi WSOF bajnok döbbenetes győzelmet aratott Michael Johnson felett, mely összecsapás az év végén elnyerte a 2017-es Év Küzdelme díja. Ezt követően Gaethje elszenvedte pályafutása első vereségét. Eddie Alvarez-nek sikerült KO-val Gaethje fölé kerekednie múlt hónapban a UFC 218-en.
 
Poirier (22-5, 1 NC) mindeközben eredményhirdetés nélkül zárt Alvarez ellen, majd a harmadik menetben TKO-val győzte le a korábbi könnyűsúlyú bajnokot, Anthony Pettis-t.
 
Ami Condit-et és Brown-t illeti, lehet, hogy a rajongóknak ezen az eseményen láthatják utoljára küzdeni a két befejező-specialistát, ugyanis mindkét harcos nyíltan beszélt a visszavonulásról az elmúlt időszakban.
 
Condit (30-11) 16 hónap kihagyás után tért vissza decemberben, a UFC 219-on, ahol egyhangú döntés során szenvedett vereséget Neil Magny-vel szemben.
 
Brown (21-16) három meccses vereségi sorozatot szakított meg Diego Sanchez ellen. A „Halhatatlan” becenévre hallgató harcos az első menetben egy könyökössel nyerte meg a meccset.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.



https://www.high-endrolex.com/26