https://www.high-endrolex.com/26 Souza ismét legyőzte Brunson-t - VIDEÓ - Fight Online

Souza ismét legyőzte Brunson-t - VIDEÓ
2018. January 28. 12:22

Souza ismét legyőzte Brunson-t - VIDEÓ

Mikor Ronaldo Souza és Derek Brunson először találkozott, még 2012-ben, a Strikeforce szervezésében, Souza-nak egyetlen perc sem kellett, hogy végezzen ellenfelével.

Szombat este jöhetett volna a revans a UFC on FOX 27-en. Bár Brunson most túlélte az első percet, az első menetet már nem sikerült talpon kibírnia.
 
A 38 éves „Jacare” szombat este világgá kürtölte, hogy még mindig olyan erővel bír, amivel számolni kell. A korábbi Strikeforce középsúlyú bajnok és nyolcszoros World Jiu-Jitsu Championships aranyérmes küzdő egy hajszálpontos fejrúgással alapozta meg a kiütést, amit ütésekkel sorozatával tett teljessé. Ezek kombinációja miatt állt meg az óra 3:50-nél Charlotte-ban a bíró KO jelzése után.
 
Nagyszerűen érzem magam, keményen dolgoztam, hogy újra itt lehessek.” – nyilatkozta Souza.
 
Brunson a menet elején megpróbálkozott egy földrevitellel, de emellett kissé túl lazának tűnt egy olyan gyilkossal szemben, mint Souza, akinek nem kellett sok idő, hogy megbüntesse ellenfelét a hibájáért.
 
Souza jobb lába utat talált magának Brunson kesztyűigazitó kezei mellet. Souza sorozott, egy iszonyatos erejű felütéssel talált, majd egy jobbos a fülre, ezután jöttek a horgok, amikor a bíró, Dan Miragliotta jelezte, hogy vége a küzdelemnek.
 
Souza, aki nemrégiben Brazíliából Orlandoba költözött, mérlegét 25-5-1-re módosította, illetve utolsó négy meccséből háromszor győztesként hagyta el az Oktagont. Brunson (18-6) kétmeccses győzelmi sorozata szakadt meg, így utolsó öt mérkőzését tekintve 2-3-ra áll.



forrás: mmafighting.com




https://www.high-endrolex.com/26