https://www.high-endrolex.com/26 Holloway könnyűsúlyban? - Fight Online

Holloway könnyűsúlyban?
2018. February 01. 16:01

Holloway könnyűsúlyban?

Max Holloway szerint elkerülhetetlen, hogy a jövőben a könnyűsúlyban kelljen küzdenie.

A pehelysúlyú bajnok Instagram oldalán tett közzé egy képet magáról, melyen két bajnoki övével pózol a UFC 223 sajtótájékoztatóján. A következőt írta a posztjában: „Közeledik”
 
A The MMA Hour legutóbbi epizódjában Holloway arról beszélt, hogy az elkövetkezendő súlyhatár-szigorítások miatt néhány éven belül várhatóan felkényszerül a könnyűsúlyba.
 
„Ha változik néhány dolog, elképzelhető, hogy nem lesz meg a 145. Ha így lesz, ám legyen. A UFC folyamatosan új szabályokat ír, ellentmondásnak pedig nincs helye.” – mondta Ariel Helwani-nak.
 
„Mindenki a bajnoki létről meg ilyenekről beszél. A gondolkodásmódom bajnoki. Már korábban is elmondtam, hogy velem nincs más, csak az idő. Ember, lehet, hogy két arany övvel láthatsz. Ki tudja? Legenda próbálok lenni.”
 
Holloway elmondta, hogy már most problémái vannak az új protokollal, ami a harcosokat hamar a versenysúlyba kényszeríti. Ha még több szabály érkezik, Holloway számításai szerint nagy nehézségek árán tudja majd csak tartani a pehelysúly határát.
 
„Ez csak a UFC és az USADA, a súlyhatárok [irányítása], a jó súlyban kell lenned amikor becsekkolsz és bla bla bla – az összes orvosi cucc, ez az, amire gondolok. Ha elkezdenek további orvosi dolgokat hozzáadni, valószínű [hogy feljebb megyek].”
 
„Minden alkalommal, amikor ellenőrzöm a súlyom, amiben nem bíznak, arra gondolok, hogy életemben még sosem hibáztam el a súlyhatárt. Nem tudom, miért nehezítik meg a dolgom, de ha orvosilag ezek szabályok, akkor orvosilag lehet, hogy nem fogom tudni tartani a súlyom a súlyhatárt érintő szabályaik miatt.”
 
„A 155 talán korábban jön a vártnál, úgyhogy meglátjuk, mi lesz.”
 
„Blessed” elmondta azt is, hogy elkerülhetetlen, hogy a jövőben felmenjen könnyűsúlyba.
 
„Nagy vagyok a pehelysúlyhoz, így várhatóan könnyűsúlyú leszek. Előbb vagy utóbb, nem tudjuk mikor, egyelőre várunk. De ha eljön, hát jöjjön.”

forrás: mmafighting.com




https://www.high-endrolex.com/26