https://www.high-endrolex.com/26 UFC Austin: Cerrone vs. Medeiros - Fight Online

UFC Austin: Cerrone vs. Medeiros
2018. February 19. 12:14

UFC Austin: Cerrone vs. Medeiros

Ne írjuk még le Donald Cerrone-t! A sokak által kedvelt „Cowboy” hárommeccses vereségi sorozatát szakította meg a UFC Austin fő meccsén Yancy Medeiros ellen.

Medeiros leszámolásra készült, a páros meccse elsöprő összecsapást tartogatott számunkra.
 
Egy brutális jobbos Cerrone-től az első menet végén megnyitotta a pofon-csapokat. Correone nem hagyta abba ellenfele csépelését, amíg a bíró, Herb Dean le nem állította a meccset 4:58-nál.
 
Cerrone számára a győzelem a 20. volt UFC-s sikereinek sorában (33-10, 1 NC), amivel kiegyenlített Gerorges St-Pierre-el és Michael Bisping-gel az örökranglistán.
 
„Tudod, amikor hívnak, csak annyit kérdezek, hogy hová kell menni és ennyi, amit tudnom kell.” – nyilatkozta Cerrone.
 
Az összecsapás nagy iramú volt, mindketten a maximumot nyújtották. Medeiros olyan erővel ütötte fejbe Cerrone-t, hogy hátrabicsaklott tőle ellenfele feje, melytől úgy tűnt, az ő ízlése szerint folynak majd le a dolgok.
 
Cerrone a meccs közepe felé talált rá a megfelelő távolságra, melynek köszönhetően egyre stabilabban találtak be a technikái. Egy kegyetlen jobbos az állra és Medeiros lábai megadták magukat.
 
Cerrone elmondása szerint nem figyelte az órát, amikor mindössze két másodperccel a menet végét jelző dudaszó előtt nyerte meg a meccset.
 
„Úgy voltam vele, hogy csináljuk meg” – mondta Cerrone. „Nem tudtam, hogy már csak 10 másodpercem maradt, csak a befejezésre hajtottam.”
 
Medeiros a meccs után 15-5-re áll és hárommeccses győzelmi sorozata szakadt meg.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.



https://www.high-endrolex.com/26