Letartóztatták McGregort!
2018. April 09. 12:03

Letartóztatták McGregort!

McGregor két nappal ezelőtt barátaival megtámadott egy UFC harcosokat szállító buszt Brooklyn-ban. Menedzsere, Audie Attar most adott ki hivatalos állásfoglalást az ügyben.

Letartóztatták Conor McGregort aki korábban a UFC két súlycsoportjának is bajnoka volt, miután bement a Barclays Centerbe barátaival és csapattársaival, majd megdobálták a UFC buszát. Célpontjuk állítólag Khabib Nurmagomedov volt. A támadás során számos harcos megsérült, többek között Michael Chiesa és Ray Borg.
 
McGregor-ék támadása három, szombat estére, a UFC 223-ra tervezett meccs törlését eredményezte. A harcos súlyos büntetésre számíthat.
 
Vasárnap délután Attar kiadott egy rövid nyilatkozatot, melyben azt írja, hogy „az ügy a végrehajtó hatalom kezében van”. Továbbá McGregor „már várja, hogy mihamarabb újra harcolhasson”.
 
McGergor péntek délután részt vett egy kihallgatáson a Kings megyei Büntetőbíróságon, New York-ban. A bíró 50.000 dollár óvadék kifizetésére kötelezte a MMA-s sztárt, míg barátja, Cian Cowley „mindössze” 25.000 dollárral lett könnyebb az eset után. A pénz hamar eljutott az illetékesekhez, így McGregor és Cowley szabadon távozhattak.
 
McGregor következő tárgyalására június 14-én kerül majd sor.
 
forrás: mmafighting.com