https://www.high-endrolex.com/26 Kavanagh: Még idén összecsap McGregor és Nurmagomedov - Fight Online

Kavanagh: Még idén összecsap McGregor és Nurmagomedov
2018. June 26. 15:00

Kavanagh: Még idén összecsap McGregor és Nurmagomedov

A legjobban várt UFC-s összecsapás nagy valószínűséggel még idén megrendezésre kerül. A forrás pedig egy olyan személy, akinek érdemes adni a szavára.

John Kavanagh, Conor McGregor edzője a hétvégén, Robin Black-kel való beszélgetése során mondta, hogy úgy hiszi még az év vége előtt megküzd Conor McGregor és Khabib Nurmagomedov a könnyűsúly bajnoki övéért.

 

„Egyértelmű összecsapás, mind edzőként, mind szurkolóként” – mondta Kavanagh. „MMA rajongóként ez az a harc, amit látni szeretnék. Bármiben mernék fogadni, hogy még az év vége előtt sor kerül a mérkőzésre.”

 

Mennyire biztos ebben Kavanagh? Az SBG Ireland vezetőjének nincs olyan jövőképe, melyben nem így történnek a dolgok.

 

„Elképzelhetetlen számomra, hogy nem történik meg.” – erősítette meg korábbi megállapítását az edző.

 

A 29 éves McGregor július 26-án felel a brooklyn-i bíróságon a UFC-s busz megtámadása miatt. Tetteinek célpontja  várható ellenfele, Khabib Nurmagomedov volt. A támadást megelőző napon Nurmagomedov és csapata összetűzésbe került McGregor-ral és barátjával, valamint csapattársával, Artem Lobov-val. Megerősítették, hogy az ír támadása ennek hatására történt.

 

Két nappal később Nurmagomedov megszerezte a könnyűsúlyú bajnoki övét Al Iaquinta elleni győzelmével. McGregor nem védte meg a címét, mióta 2016-ban elnyerte azt Eddie Alvarez-től a UFC 205-on. McGregor és Nurmagomedov egy ideje már kerülgetik egymást, ami még jobban várttá teszi az összecsapásukat.

forás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu




https://www.high-endrolex.com/26