Machida váltott, ketten is kihívták
2018. June 27. 17:37

Machida váltott, ketten is kihívták

A korábbi UFC kisnehézsúlyú bajnok, Lyoto Machida visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Bellator-tól, így ott folytatja pályafutását. Az új bajnokságban új ellenfelek várnak rá és úgy látszik többeknek fáj rá a foguk.

Machida 11-éves UFC-s karriert zárt le pénteken, amikor aláírt a Bellator MMa-hoz. Scott Coker elnök elárulta, hogy az újonnan szerződtetett harcos két súlycsoportban is vitézkedhet majd, ami azért is okozhat extra izgalmakat, mert Machida korábban mindkét súlycsoport aktuális bajnoka (Gegard Mousasi és Ryan Bader) fölött diadalmaskodott már.

 

Bader jelenleg a nehézsúlyban verekszik a Bellator Grand Prix-n. Még 2012-ben szenvedett második menetes KO útján vereséget Machida-tól a UFC Fight Night 36-en, ezért szeretne most revansot venni akkori ellenfelén.

 

„Természetesen ismét megküzdenék vele.” – nyilatkozta Bader az MMAjunkie.com-nak. „Tisztelem őt, de mindig is vissza akartam vágni neki. Mostanra teljesen más harcos lettem, mint akkor voltam.”

 

Mousasi veresége 2014-ben, egyhangú döntés során történt. A mérkőzés akkor sok port kavart, Mousasi csalást érzett a dologban.

 

Mousasi következő bejegyzett mérkőzése is egy korábbi UFC-s, Rory MacDonald ellen lesz, szeptember 29-én.

 

„Üdvözöllek [a Bellator-ban], Lyoto.” – mondta Mousasi. „Úgy figyelem majd a küzdelmeit, mit egy jövendőbeli ellenfélét.”

forrás: sherdog.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu