https://www.high-endrolex.com/26 Rafael dos Anjos már csak Amerikában küzd - Fight Online

Rafael dos Anjos már csak Amerikában küzd
2018. August 16. 23:17

Rafael dos Anjos már csak Amerikában küzd

A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok és váltósúlyú versenyző, Rafael dos Anjos meghúzta a határokat a következő meccsét illetően: az Egyesült Államokban kell lennie.

Dos Anjos (28-9 MMA, 17-7 UFC) belefáradt a tengerentúli összecsapásokba és szeretne közelebb maradni otthonához, hogy segíteni tudja feleségét, aki szeptemberre várja a harmadik gyermeküket.

 

„Nem érdekel ki ellen küzdök, csak nem akarok itt hagyni a családomat” – mondta dos Anjos az MMAjunkie-nak. „Szerintem a család az első. Nem hagyhatok egy kisdedet egyedül a feleségemmel.”

 

„Császármetszése lesz, úgyhogy segítségre lesz majd szüksége. Itt kell lennem, hogy segítsem a feleségem és a családom. Ez a munkám és nem hagyom itt a családom, hogy elrepüljek küzdeni, hogy más országban harcoljak.”

 

A korábbi bajnok elárulta, hogy hívták a tengerentúlra, hogy megküzdjön Santiago Ponzinibbio-val (26-3 MMA, 8-2 UFC) a UFC Fight Night 140 fő meccsén, ellenfele szülőhazájában, Argentínában. Amikor megemlítették az országot, dos Anjos elmondása szerint abban a pillanatban meghúzta a határokat.

 

„Amikor (a UFC meccsszervezője) Sean Shelby felhívott az ajánlatával, az első kérdésem az volt, hogy ’Hol?’. Azt sem kérdeztem meg, ki ellen lenne a meccs.” – mesélte dos Anjos. „Mondta, hogy Argentínában. Erre én: Sean, múlt évben kétszer küzdöttem Kanadában, egyszer Szingapúrban és egyszer itt, az Államokban. Itthon szeretnék maradni, pláne abban az időben – nem azért, mert Santigo Ponzinibbio-ról van szó.”

 

„[Ponzinibbio] nagy drámát csinál, mert szerinte félek megküzdeni vele Argentínában. Nem, nem félek. Megmondtam neki, hogy jöjjön le az edzőtermembe. Küzdjünk meg Las Vegas-ban.”

 

„Nem félek a sráctól. Egyszerűen nem akarok 18 órát repülni. Még Brazíliába sem. Túl messze van. Nem akarok 15-16 órát repülni, hogy olyan sok időre itt hagyjam a családom. Az Államokban akarok küzdeni. Ezt mondtam.”

 

Továbbra is készen állok majd.” – folytatta. „Edzek. Próbálok jobb lenni és ismét formába kerülni. Nem érdekel ki [lesz az ellenfelem], nem szeretném itt hagyni a családomat. Számomra a család az első. Nem hagyhatok itt egy újszülöttet egyedül a feleségemmel.”

 forrás: mmajunkie.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu




https://www.high-endrolex.com/26