Al Iaquintana ki nem állhatja Tony Fergusont
2018. August 16. 23:20

Al Iaquintana ki nem állhatja Tony Fergusont

A UFC könnyűsúlyú versenyzője, Al Iaquintana annyira utálja Tony Ferguson-t, hogy szeretne novemberben összecsapni vele.

Az április óta nem küzdő Iaquintana novemberben szeretne visszatérni az Oktagonba, a korábbi bajnok, Tony Ferguson ellen.

 

Iaquintana (13-4-1) utoljára az áprilisi UFC 223-n küzdött Ferguson beugrójaként Khabib Nurmagomedov-val. Azon az estén egyhangú döntéssel vereséget szenvedett.

 

Iaquintana és Ferguson is aktív volt a közösségi mdiában az elmúlt hónapokban, és most úgy látszik, Iaquintana komolyra fordítja a szót és nekiáll megszervezni kettejük összecsapását. Az ESPN-nek elárulta, hogy „egészségesebb, mint egy évvel ezelőtt” és bármelyik novemberi estén szívesen megküzdene Ferguson-nal.

 

A UFC nem több rendezvénye is lesz novemberben, melyek közül kemelkedik a 3-án tartandó UFC 230, melyre még nem jelentettek be fő meccset. 10-én lesz egy denver-i Fight Night, majd egy Argentínában 17-én, aztán Peking a soros 25-én, majd a The Ultimate Fighter Finale zárja a hónap eseményeit 30-án.

 

Eredetileg Justin Gaethje lett volna Iaquintana ellenfele a jövő hétvégi UFC Fight Night: Lincol-on, de ettől az ütközettől még júniusban visszalépett.

forrás: bloodyelbow.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu