Shotokan szeminárium Nagykanizsán!
2018. October 17. 12:07

Shotokan szeminárium Nagykanizsán!
 Második alkalommal hívott meg a KIME Shotokan Karate Egyesület egy magas övfokozatú szerb nagymestert városunkba.

Hanshi Kesic Bogdan 9 danos shotokan karate nagymester a vajdasági Nagybecskerekről (Zrenjanin) érkezett és tartott kétszer másfél órás tréninget, majd ezt követően Dan vizsgát Nagykanizsán. A mester 40 éve tart edzőtáborokat, edzéseket Magyarországon.

A házigazda Sensei Feszt Norbert 5. Danos karate mester a nagykanizsai KIME SK. Egyesület elnöke és egyben Hanshi Kesic Bogdan nagymester asszisztense.

Változatos és tartalmas edzésen vehettek részt a karatékák, amelyben bázisgyakorlatok, új formagyakorlatok a Bassai Sho és a Chinte tanulása, az Enpi kata értelmezése (bunkai), majd a Jion, Jitte, Jiin gyakorlása, valamint kendo technikák oktatása is szerepet kapott.

Az edzések egy részében csoportbontással tartott edzést a haladó karatékáknak Sensei Feszt Norbert 5. Danos mester, a kezdőknek pedig Sensei Boros István 3. danos mester.

P_20181013_161346


A táborba ellátogatott Németországból, a Yama Karate Do képviseletében Sensei Christian Puch és tanítványa Charlotte Richert san.

 Magyar részről sikeres vizsgát tett a zalaegerszegi Seigi-Do Karate Egyesület tagja Senpai Vidák Anna Vivien aki megszerezte a fekete övet, ezzel 1. Dan fokozatot kapott.


Gregor László

Küzdősportban támogatónk a profight.hu