Évadzáró elnökségi ülés Békéscsabán
2018. December 19. 18:02

Évadzáró elnökségi ülés Békéscsabán
Megtartotta évadzáró elnökségi ülését  Békéscsabán, a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete, amely Békés megye sportéletének fontos szervezője. Megszervezi a különböző sportágak edzőképzését s tömörít huszonhat megyei sportági szövetséget, valamint szervezi más megyék sportszakember képzését és vizsgáztatását is.

Ennek  a szervezetnek a keretében  dolgozik az ország egyik legrégibb harcművészeti szervezete, a Békés Megyei Harcművész Szövetség is, amely 1984-ben alakult meg.


vacsora1


A szervezet elnöksége évzáró ebéden, a Fegyveres Erők Klubjában értékelte az évet. Ahogyan Marik Lászlóné Elnök Asszony beszámolójából kiderült, sikeres évet zártak a szövetségek, hiszen számos felnőtt és korosztályos világbajnoki cím, ill érem, Európa-bajnoki érmek születtek ebben az évben. Az év elején betervezett sportesemények, versenyek nagy részét a szövetségek ennek ellenére lebonyolították, ami nagy sikert jelet. A harmadik helyen értékelte Békés megye harcművészeinek rendezvényeit, ami nagy elismerésnek számít. Örömmel hallgatta a szövetséget képviselő Shihan Gregor László VII.DAN elnök az elismerő szavakat.


vacsora2


 Ugyanez a sikeres tevékenység jellemezte a sportszakemberek képzését is, a Marik Lászlóné szervezte képzés évek óta igényesen oktatja a jövő edzőit és számos kiváló tréner került ki az iskolapadból a hosszú évek alatt. A 2018 évben hetvenhárman szereztek edzői oklevelet, s közülük tízen kitűnő bizonyítvánnyal – s köztük megtaláljuk a harcművészetek képviselőt is!
 Az elnökségi ülés elismerések átadásával, jó hangulatú beszélgetéssel és munkaebéddel zárult.

Gregor László

Küzdősportban támogatónk a profight.hu