https://www.high-endrolex.com/26 Megvan a Velasquez vs. Ngannou időpontja! - Fight Online

Megvan a Velasquez vs. Ngannou időpontja!
2018. December 28. 20:00

Megvan a Velasquez vs. Ngannou időpontja!

A korábban pletykált ütközet Cain Velasquez és Francis Ngannou között biztossá vált. Az esemény a UFC ESPN-en való debütáló estjét színesíti majd.

A Las vegasi központú promóciós cég szerdán végre hivatalosan is bejelentette a nehézsúlyú párharcot.  A UFC on ESPN 1 a phoenixi Talking Stick Resortban kerül megrendezésre február 17-én és ahogyan azt a neve is mutatja, az ESPN sugározza majd. A még mindig bővülő kártya várhatóan kiegészül majd egy harmatsúlyú, Jimmie Rivera és Aljamain Sterling közötti összecsapással.

 

Velasquezt számos sérülés súlytotta az elmúlt időszakban, ami erősen korlátozta az Oktagonbéli aktivitását. Az American Kickboxing Academy rendíthetetlen harcosa utoljára 2016 júliusában, a UFC 200-on küzdött, amikor az első menetben TKO-val győzte le Travis Browne-t. a 36 éves korábbi nehézsúlyú bajnok mindösszesen két alkalommal küzdött 2013 óta, amikor Junior dos Santos és Antonio Silva ellen is sikeresen védte meg címét.

 

A Stipe Miocic és a Derrick Lewis elleni elkeserítő teljesítmény után Ngannou november 24-én, a UFC Fight Night 141-on nyerte vissza formáját, amikor 45 másodperc alatt TKO-val elintézte Curtis Blaydest. A francia harcos hatos győzelmi sorozattal mutatkozott be, mielőtt Miocic és Lewis véget nem vetett ennek a menetelésnek.

 

Kettejük összecsapása sok izgalmat tartogat, ugyanis hiába van ismét nagy formában Ngannou, Velasquez küzdőstílusa nagy rejtély, ami sok nehézséget, de akár nagy meglepetést is okozhat a francia fenoménnak.

forrás: sherdog.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu




https://www.high-endrolex.com/26