https://www.high-endrolex.com/26 Walker szerint karnyújtásnyira van a címmeccstől, de Jones-t már most legyőzné - Fight Online

Walker szerint karnyújtásnyira van a címmeccstől, de Jones-t már most legyőzné
2019. May 16. 14:03

Walker szerint karnyújtásnyira van a címmeccstől, de Jones-t már most legyőzné

Johnny Walkernek mindössze négy hónapra volt szüksége, hogy kötelező legyen megnézni őt a UFC estéin. Most pedig a sportág legnagyobbjára feni a fogát.

A kisnehézsúlyú tehetség minden eddigi ellenfelével gyors munkát végzett az Oktagonban, ugyanis legyőzte Khalil Rountree-t, Justin Ledet-et és Misha Cirkunovot összesen 2 perc és 48 másodperc alatt.

 

Bár még nem gyógyult meg teljesen a vállsérüléséből, melyet a Cirkunov elleni győzelmének ünneplése közben szedett össze márciusban, Walker úgy hiszi, hogy már nincs messze a 205 fontos címmeccshez.

 

„Ember, szerintem még egy vagy kettő [további győzelem elég], de én már most készen állok arra, hogy megküzdjek Jon Jones-szal.” – mondta Walker szombat este a UFC 237 alatt. „Már csak fel kell épülnöm a vállsérülésemből és végig kell csinálnom egy jó edzőtábort. De készen vagyok. Elég a technikám és a tapasztalatom hozzá. Szerintem nincs semmi, amivel meglephetne.”

 

„Készen állok, hogy legyőzzem Jon Jones-t. Most. Bárki is legyen [az ellenfelem], elfogadom, de szívesebben küzdenék valakivel a top 5-ből. De a top 10 is rendben van, én most 12. vagyok. Bárki jöhet, aki előttem van, de le akarom győzni Jon Jones-t. De lassan kell haladnom, senki esélyét sem szeretném elvenni. Sokan jobban megérdemelnék, mint én, nekem még sokat kell mutatnom, de elérem majd a célomat.”

 

Jones jelenlegi foglalt összecsapása a Thiago Santos elleni fő esemény a UFC 239-en, a nevadai Las Vegasban lesz július 6-án. A meccsel kapcsolatban Walkernek vegyesek az érzelmei.

 

Annak ellenére, hogy örülne, ha a brazil kerülne ki győztesen a találkozóból, szívesen lenne ő az, aki megfosztja trónjától a dominánsan uralkodó címvédőt.

 

„Tudom, hogy a jó úton járok” – nyilatkozta Walker. „Úgy gondolom, hogy bajnoknak születtem.”

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu




https://www.high-endrolex.com/26