Szenáziós lehetőség! - Artur Kyshenko játék
2019. May 22. 17:05

Szenáziós lehetőség! - Artur Kyshenko játék
Ahogy néhányan már láttátok ismét Magyarországra jön Artur Kyshenko muaythai és K-1 bajnok, június 1.-én, az este Madárfészek Akadémián megrendezésre kerülő muaythai/K-1 szabályrendszerű Super Series gálára, ahová egy általa delegált versenyzővel erősíti a gála programját. Délelőtt viszont szemináriumot tart egyetlen alkalommal az edzőknek, versenyzőknek, haladó harcosoknak, hogy oktassa hatékony módszereit. De addig is egy kis játék!

A Thai Box Akadémia oldalon az Artur Kyshenko június 1. esemény szeminárium megosztói között 2db belépőjegyet sorsolunk ki, azok között, akik egy kommentel osztják a szemináriumot, hogy miért jó részese lenni, egy ilyen muaythai és k1 stílust bemutató szemináriumnak egy ilyen tapasztalt harcossal, mint Artur Kyshenko.

Ezt a kommentet átmásolva a neveddel jelölve az Akadémia oldalára a hozzászólásokba is másold be az osztva szóval kiegészítve.


image005


A belépőjegy a június 1. 17.00 órakor kezdődő Superfight Series gálára szól, mely a Madárfészek Akadémián kerül megrendezésre.


A sorsolás időpontja május 28. 19.00 óra élőben a Thai Box Akadémián.

Sportbaráti Üdvözlettel,

Czinke Gábor