https://www.high-endrolex.com/26 Jose Aldo nem viccelt a szalmasúllyal kapcsolatban - Fight Online

Jose Aldo nem viccelt a szalmasúllyal kapcsolatban
2019. October 22. 20:36

Jose Aldo nem viccelt a szalmasúllyal kapcsolatban

Egy gyors pillantás Jose Aldo arcára és már látszik is, hogy komolyan gondolta a váltást szalmasúlyba.

A Nova Uniao sztár hétfőn, brazil riportereknek elmondta, hogy „életemben először diétázik” és decemberre, egész pontosan december 14-re, a Las Vegasba tervezett UFC 245-re be is fér majd a 135 fontos súlycsoportba.

 

„Egy hónapja diétázom és a súlyom pont megfelelően csökken.” – mondta Aldo, illetve hozzátette, hogy jelenleg 150 font körüli értéket mutat a mérleg. „Annyira keményen edzem, mint amennyire egész életemben tettem, így már nem lenne szenvedés a pehelysúly. A tömegem szépen csökken.”

 

„Kétségtelen, hogy legközelebb 135 fontban küzdök majd, már csak [Henry] Cejudora várok, hogy kiáll-e ellenem, vagy sem.” – folytatta, a kétdivíziós bajnoknak címezve szavait. „Ha ellene nem lehet, nincs problémám azzal sem, ha más lesz az ellenfél. Minden nap megkérem ’Dede”-t [Pederneiras], hogy írjon és terrorizálja Danat. Az a kis sz*ros előbb-utóbb elő kell, hogy bújjon és akkor vagy küzdesz, vagy nem. [Cejudo] Annyit csinál, hogy mondja, hogy akarja ezt a meccset, meg az interneten is erről beszél, de ezt könnyű. Látni akarom, hogy aláírod a szerződést, hogy lássam, hogy férfi vagy-e és velem küzdesz, vagy valaki mással.”

 

„Mindenki, akinek két bajnoki címe van, feltartja a UFC-t és ez sem nekem, sem a többi sportolónak nem jó, akik meccsben reménykedünk. Ez manapság egyre nehezebb. Azt mondják, hogy lesz válaszuk számomra, de erre a sz*rra várok már egy hónapja.”

 

Aldo azt állítja, hogy májusi, Alexander Volkanovski elleni veresége óta kéri erre a UFC-t. Emellett tudja, hogy elég valószínűtlen, hogy Cejudo még az évben újra küzdjön, így bármelyik szalmasúlyú harcos ellen hajlandó kiállni és ebbe a kategóriába beletartozik a korábbi edzőpartnere, Marlon Moraes is.

 

„Akárki. Nem látok problémát. Sosem választottam meccset.” – folytatta Aldo. „Nem hinném, hogy Cejudo most ismét küzd, jelenleg egy médiaszínész, csak beszél, üzenget, kihív embereket a figyelemért, de nem fog aláírni egy kib*szott szerződést.”

 

„Olyan, mintha máris térdelne, olyan magas, mint a térdem, így szükségtelen térdet hajtanom.” – tette hozzá Aldo, reagálva Cejudo folyamatos üzeneteire, miszerint térdet kéne hajtaniuk a „Triple C” előtt. „Csak azt akarom, hogy írja alá a szerződést. Ez minden. Erre várunk. Beszél és beszél, de nem cselekszik. Elnyerte a 125 fontos címet, de semmi mást nem csinált. Olimpiai érme, király, tiszteljük érte, de a UFC-ben nem tett semmit.”

 

A UFC elnöke, Dana White Aldo súlycsoportváltása ellen volt, de a brazil elmondása szerint meggyőzte őt, hogy megteszi. Aldo akkor döntött a váltás mellett, amikor rájött, hogy nagyon bajos lenne egy harmadik meccs Max Holloway ellen és azt mondta, hogy minden nap képeket küldött magáról a mérlegen Whitenak, hogy lássa, hogy probléma nélkül le tud fogyni.

 

„Tudja, hogy meg lesz a súlyom.” – nyilatkozta Aldo. „Jó munkát végzünk Maria Amelival és Priscilaval, a táplálkozási szakértőkkel, hogy jól legyek és erős. Megbizonyosodtunk róla, hogy jó munkát végzünk és pont jól meg lesz a súlyom. Szalmasúlyúakkal edzem és mindegyikőjüknél erősebb és izmosabb vagyok. Erős leszek és gyors.”

 

A nap végén, Aldo garantálta, hogy valós veszélyt jelent majd Cejudo regnálására.

 

„Mindenek előtt alacsony a srác.” – kezdett Cejudo elemzésébe Aldo. „Jól birkózik… nem tiszteletlenségből, van egy olimpiai érme, király, de engem nagyon nehéz földre vinni tesó. Tudom, hogy amint lehetőségem lesz rá, betalálok térddel és kiütöm. Nem csak őt, bárki mást is.”

 

„Jelenleg jobban fókuszálok a kickboxra és a támadásra, az agresszívebb küzdelemre, mint a stratégiákon való gondolkozásra. A legutóbbi meccsemen olyan sokat vártam, hogy letelt az idő és meg nem csináltam semmit. Most napi rendszereséggel beszélek ’Dada’-val és többet dolgozom a talpon, mint amennyit stratégiákon.”

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu




https://www.high-endrolex.com/26