A UFC terve: Conor McGregor vs. Donald Cerrone
2019. October 31. 15:46

A UFC terve: Conor McGregor vs. Donald Cerrone

Conor McGregornak egyelőre nincs szerződése a visszatérő meccsét illetően, de a UFC-nek már van egy ötlete, aki megfelelő ellenfél lenne számára.

Szerdán a UFC elnöke, Dana White megerősítette, hogy jelenleg Donald Cerrone-t figyelik, mint megfelelő alanyt, aki 15 hónapos kihagyás után üdvözölhetné újra az Oktagonban a z ír fenegyereket.

 

White kihangsúlyozta, hogy szerződést még nem írtak alá és a meccs még távol van a hivatalostól. De Cerrone jelenleg vezeti a McGregor számára megfelelő ellenfelek listáját, aki bejelentette, hogy január 18-án tér majd vissza.

 

„Még semmit sem csináltunk.” – árulta el White a TMZ-nek. „Még közel sem vagyunk a véglegességhez, ezért utálok még csak beszélni is erről, mert lehet, hogy nem így lesz majd. Megtörténhet, de megfigyeljük a Cowboyt.”

 

„A hármas számú az ötös számú ellen január 18-án, a T-Mobile Arenaban, Las Vegasban.”

 

Cerrone hangot is adott neki, hogy szívesen összecsapna McGregorral, főleg az után, hogy korábban már kacérkodtak a meccs lehetőségével. A pletykák szerint nyáron nézhetett volna farkasszemet a két harcos, de McGregor kigúnyolta a UFC ügynökét, mert a meccsüket nem az este fő mérkőzésének szánták.

 

Patthelyzet alakult ki, ugyanis az ír úgy gondolta, hogy ő csak húzónév lehet, a UFC viszont nem értett ezzel egyet, így a Cerrone elleni meccsre nem került sor.

 

Azóta Cerrone 1-2-es mérleggel áll utolsó három meccsét tekintve, ugyanis legyőzte Al Iaquintat és kikapott Tony Fergusontól, valamint Justin Gaethjetől.

 

Azoktól a botlásoktól eltekintve Cerrone továbbra is a UFC egyik legismertebb és legkedveltebb sportolója, így sokan felkapnák a fejüket, ha összecsaphatnak Conor McGregorral.

 

Jelenleg White a részleteken dolgozik és úgy látszik, a UFC elégedett lenne Cerroneval, továbbá szeretnék, ha ő lenne McGregor ellenfele januárban.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu