https://www.high-endrolex.com/26 McGregor még mindig nyitott a harmadik Diaz elleni meccsre - Fight Online

McGregor még mindig nyitott a harmadik Diaz elleni meccsre
2020. January 24. 17:12

McGregor még mindig nyitott a harmadik Diaz elleni meccsre

A 40 másodperces, Donald Cerrone elleni TKO győzelme rengeteg ajtót nyitott meg számára, de régi riválisáról még így sem feledkezett meg.

Pillanatokkal McGregor diadalát követően Nate Diaz egyszerűen és velősen nyilatkozott Twitter oldalán az írt az eseményről:

 

„Kib*szott gyenge” – fejezte ki nemtetszését.

 

Az nem teljesen tiszta, hogy McGregornak, Cerronénak, vagy mindkettőjüknek akart-e beszólni, esetleg egyszerűen a meccs végkimenetelével volt elégedetlen.

 

McGregor már régóta beszél arról, hogy döntésre vigye Diaz elleni összecsapásainak mérlegét.

 

Első alkalommal Diaz egy fojtással győzni tudott a UFC 196 estéjén, majd öt hónappal később a UFC 202-n az ír szupersztár revansot vett és többségi döntéssel nyert.

 

Amint McGregor értesült régi ellenfelének posztjáról, nem késlekedett a válaszadással, mely sok meglepetést nem tartogatott.

 

„Gyerünk Nathan. Gyerünk tesó” – mondta McGregor. „A harmadik. Mindig itt van. Mind itt vagyunk Nathan.”

 

Bár McGregort látszólag érdekli a találkozó, a UFC elnöke, Dana White önálló sajtótájékoztatóján elmondta, hogy azóta nem beszéltek Diazzal, mióta a UFC 244 estéjén TKO-val vereséget szenvedett Masvidaltól.

 

Diaz mindig is óvatos volt meccsválasztás terén, ennek ellenére a UFC-nek még így is sikerült kétszer küzdelemre bírnia őt 2019-ben, melyből egyszer nyert (Anthony Pettis ellen), valamint ugye egyszer veszített a már említett Masvidal elleni összecsapáson.

 

Jelenleg úgy tűnik, hogy Masvidal és Nurmagomedov közül kerül majd ki az ír legközelebbi ellenfele, de az biztos, hogy McGregor nem feledkezett meg régi ellenfeléről és kettejük befejezetlen dolgáról, mely jó okot ad a reménykedésre, hogy láthatjuk még őket egymás ellen küzdeni a jövőben.

forrás.mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu




https://www.high-endrolex.com/26