https://www.high-endrolex.com/26 Dana White lefoglalta a UFC 249 helyszínét, de egyelőre titokban tartja - Fight Online

Dana White lefoglalta a UFC 249 helyszínét, de egyelőre titokban tartja
2020. March 24. 20:47

Dana White lefoglalta a UFC 249 helyszínét, de egyelőre titokban tartja

A UFC 249 zárkapus esemény helyszíne már le van foglalva, de Dana White nem árul el róla többet.

A UFC elnöke, Dana White hétfőn azt nyilatkozta Kevin Iole-nak, hogy az eredetileg április 18-ra tervezett esemény időpontja változatlan, illetve, hogy nézők nélkül kerül megrendezésre. Már csak a város és a pontos helyszín marad rejtély.

 

„Tudom, de nem állok rá készen, hogy eláruljam” – mondta White az Instagram Liveon, amikor megkérdezték, hogy tudja-e, hogy hol lesz a UFC 249.

 

Az este fő mérkőzése a Khabib Nurmagomedov és Tony Ferguson közti könnyűsúlyú címmérkőzés lesz, mely a UFC történetének egyik legjobban várt összecsapása. A meccset már nagyedjére foglalták le, eddig mindig közbejött valami, így végül mindig törölni kellett kettejük meccsét.

 

A promóciós cég már korábban tartott már zártkapus eseményt, a UFC Brazíliára az üres Ginasio Nilso Nelsonban került sor. Azt a döntést a kormányzó világjárványra válaszoló utasítása miatt kényszerültek meghozni.

 

White a UFC három másik eseményét a cég Las vegasi APEX Arénájába akarta költöztetni, de a Nevada Állami Sportolói Bizottság március 25-ig az összes eseményt megtiltotta, így az a három rendezvény elhalasztásra került.

 

Nurmagomedov csapata Abu Dhabit ajánlotta helyszínnek, miközben a bajnok hazatért Oroszországba a San Joseban kialakult finoman fogalmazva is edzésre nem alkalmas helyzet miatt.

 

White azonban elárulta, hogy még Nurmagomedov menedzsere, Ali Abdelaziz sem tudja, hogy hol kerül majd sor a címmeccsre.

 

Egy nemzetközi helyszín sok utazással járna, mely nehézségei megakadályozták a UFC londoni eseményének létrejöttét is. White emiatt úgy nyilatkozott, hogy a logisztikai gondok megoldása április 18-ig folyamatban van.

 

„Nyilvánvalóan, mindig, amikor minden hétvégére szervezünk eseményt, rengeteg problémába ütközünk logisztikailag és sok más módon is” – mondta. „Megoldjuk. Ez az, amit csinálunk. Ez biznisz. 20 éve csináljuk. A legjobban vagyunk benne. Az összecsapás abban az időpontban kerül megrendezésre, pay-per-view formájában és az egész Világ láthatja majd.”

White rendszeresen alábecsülte a koronavírus hatását a cége terveire, majd az újságírókba is belekötött. Korábban pedig azt mondta, hogy együttműködtek a közegészségügyi tisztviselőkkel és orvosokkal a résztvevők biztonsága érdekében.

 

„Eddig jól elvagyok” – mondta. „Ha a koronavírus üt majd ki engem, ám legyen. Egy dolog biztos: egyszer mind meghalunk. A hogyant nem tudjuk, de egy csomó ember hal meg szívbetegségek, autóbalesetek és influenza miatt. Ha ez elkap, nem tudom mit teszek majd.”

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu




https://www.high-endrolex.com/26