Rendőrségi felvételen Jon Jones letartóztatása! (VIDEÓ)
2020. March 28. 22:36

Rendőrségi felvételen Jon Jones letartóztatása! (VIDEÓ)

A UFC kisnehézsúlyú bajnokát, Jon Jonest ittas vezetés miatt csütörtök kora reggel letartóztatták!

Egy, az MMA Fighting honlapnak, a Bernalillo Megyei Kerületi Ügyvédi iroda által elküldött videófelvételen látszik, amint józansági teszteket végeznek a bajnokon, majd meg is bilincselik.

 

A letartóztatásához csatolt első dokumentumból megtudhatjuk, hogy a rendőrök jelentése alapján a helyszínen józansági teszteknek vetették alá Jonest, aki „mindhármon gyengén teljesített”, illetve hasonló eredménnyel zárt háromból két alternatív teszten is. Szintén a jelentésből tudható továbbá, hogy alkoholszagot éreztek „áradni az arca felől”, valamint Jones be is ismerte, hogy ivott az este.

 

„Figyelemhiányos zavarom van” – mondta Jones az egyik próba során. „A fejemet verik a megélhetésemért.”

 

A videóban Jones arról beszél az egyik rendőrnek, hogy problémái vannak a rövidtávú memóriájával, miközben ők éppen a józansági teszt részleteit magyarázzák neki.



 

„Nagyon rossz a rövidtávú memóriám” – magyarázta Jones. „Az emberek nem tudják rólam, de amúgy nagyon rossz.”

 

Miután teljesítette az egyik tesztet, megkérdezték tőle, hogy tervez-e még vezetni, miután beismerte, hogy fogyasztott alkoholt az este.

 

„Megőrültem” - válaszolta Jones. „Ez volt az első két hét alatt, hogy vezettem. Megláttam ezeket a hajléktalan srácokat, rendes voltam velük, beszélgettünk. Emberként kezeltem őket.”

 

Amint befejeződött Jones tesztelése, az egyik járőr közölte vele, hogy ittas vezetésért letartóztatják. Jones a teljes procedúra során uramnak szólította a járőröket és semmi jelét nem mutatta ellenállásnak, amikor megbilincselték.

 

Az eset után nem sokkal kiengedték az őrizetből. Első tárgyalásának időpontját április 8-ra tették.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu