Kyokushin legenda szemináriuma Magyarországon!
2015. május 08. 13:32

 Kyokushin legenda szemináriuma Magyarországon!

A sportág egyik leg KO veszélyesebb versenyzőjének az alábbiak mellett még egy jellemzője van, amit mindenki megemlít, az pedig szerény személyisége. Háromszoros súlycsoportos világbajnok! (kétszer 90 kg-ban, egyszer 80 kg-ban)

Profight: Harcművészeti felszerelések széles választéka!

A maga csendes visszafogottságával ballagott fel 15(!!) alkalommal Európa bajnoki döntőre… mindig aranyéremmel jött le onnan.

Nyert 80 kg-ban, majd nagyon sokszor 90 kg-ban, 2 alkalommal +90 kg-ban, és 3-szor súlycsoport nélküli kontinensviadalon!

Az egyetlen, aki KO-val verte a Kyokushin legendát, Norichika Tsukamotót.

Súlycsoport nélküli világbajnokságon volt bronzérmes!

Technikai repertoárja óriási. Kevés olyan versenyzőt ismerünk, aki ennyire változatosan ér el KO-kat.

Szervezetektől függetlenül többen jelölték meg, mint a világ legjobb versenyzője!

Látványos és hatékony stílusának elemeit fogja oktatni Budapesten 2015.06.06-07-én. Kivételes, vissza nem térő alkalom. A két gyermekes családapa kevés szemináriumot vállal és már több éve invitáljuk folyamatosan. Kiváló kapcsolatunk ellenére még sosem tudott eljönni az egyébként igen elfoglalt Valeri Dimitrov. Az utolsó szemináriumok egyike lesz ez, amit aktív versenyzőként vezet, hisz várhatóan az idei világbajnokság után visszavonul, különösen hosszú és egyedien eredményes karrierjétől.

A technikai körülmények okán, a részvételi létszám korlátozott. Stílusoktól, szövetségektől függetlenül mindenki tegye lehetővé tanítványainak, hogy az egyik legjobb versenyzőtől tanuljanak, aki már aktív versenyző korában nevezhető legendának. Jelenléte önmagában is motiváló lehet!Stefanovics József