Kick-box verseny Nádudvaron
2017. május 13. 11:37

Kick-box verseny Nádudvaron
Április utolsó hétvégéjén rendezte meg a Rácz Kickboxing Team a  II. Kövy 4Fight Nádudvar Kupa  kick-boksz országos versenyt Nádudvaron, amelyen az utánpótlás korosztályúak versenyeztetését tűzték ki célul.A kezdők gyakorló küzdelmein keresztül egészen a veterán „master class” kategóriáig minden korcsoport kipróbálhatta felkészültségét 3 szabályrendszerben. Jó hangulatban, nagy izgalmak közepette zajlottak a küzdelmek. 23 klub 192 indulója 260 nevezést adott le, így nem csoda, hogy késő éjszakáig küzdöttek a versenyzők  a három küzdőtéren. Nem volt tehát könnyű dolga a füzesgyarmati  Gasparik Róbert főbíró által vezetett bírói karnak. A jó hangulatot emelte, hogy a nádudvari Kövy Sándor Általános és Művészeti Iskola aerobik csapata tartott bemutatót a megnyitón.

A klubok  nem csak a kezdőbbeket hozták el, hanem azokat is, akik a közelgő budapesti kick-box világkupán és az azt követő, az őszi utánpótlás Európa-bajnokságra való kijutást döntően befolyásoló Magyar Bajnokságon  éremesélyesként léphetnek küzdőtérre. Nem egy súlycsoportban a ranglista élén lévők csaptak össze, ami biztosította pergő és izgalmas küzdelmeket.
A második Nádi  Kupa nagy sikert aratott, s ezek után nem kérdéses, hogy a versenyt jövőre is megrendezi a sikeres rendező, a Rácz Kick-boxing Team csapata.

A verseny támogatói voltak: Baromfiudvar 2002 Kft. , Kabai Autógáz KFT, Paloda, 4fight, Privát max üzletek Nádudvar.
Harcművészetben támogatónk a Profight.hu

Gregor László