Alvarez vs. Gaethje - Az év MMA-s csúcspontja?
2017. szeptember 19. 09:55

Alvarez vs. Gaethje - Az év MMA-s csúcspontja?
A Money Fight és a körülötte lévő felhajtás végeztével és a történtek reális értékelése mellett kijelenthető, hogy a meccs - akármekkora emberek is vívták - nem hozott nagy csatát. December 2-án azonban érdemes a képernyő előtt maradni és elő-mikulási ajándékként végignézni Eddie Alvarez és Justin Gaethje csatáját.
Alvarez (28-5-1) alapból sem az aküzdő, aki hagyná magát egy mérkőzésen, jelen helyzetében pedig biztosan nem fogja. Utolsó két meccsét elveszítette (McGregor ellen TKO-val, illetve Poirier ellen szabálytalan technika miatt). Ezelőtt még sosem volt egymás után két veresége. Teljesen biztos, hogy Alvarez Mindent bele fog adni és megpróbálja majd darabokra szedni a még UFC-s újoncnak számító Gaethje-t.
 
Eddie AlvarezEddie Alvarez
 
 
Ehhez azonban Justin Gaeathje-nek (18-0, UFC 1-0) is lesz egy-két szava. Az idáig amatőrben és profi szinten is veretlen Gaethje-nek fényes UFC-s jövőt jósolnak. Gyönyörűen sikerült a bemutatkozása, hiszen már a második menetben győzedelmeskedni tudott TKO-val. Ezt a meccsét az Év meccse címre is jelölték. Gaethje jelenleg a ranglista hetedik helyén áll, mindezt úgy, hogy eddig összesen egy UFC-s mérkőzésen van túl. 
 
Justin GaethjeJustin Gaethje
 
 
A mérkőzés győztese bebetonozza helyét a legjobb könnyűsúlyú MMA-sok közé. Emellett valószínüleg sokan örülnénk neki, ha McGregort láthatánk még küzdeni és Gaethje vagy Alvarez lenne az ellenfél, talán majd menedzsere fel is hívja az este győztesét és összehozzák a súlycsoport királyválasztó-összecsapását.

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.