Áthelyezésre került egy fontos váltósúlyú összecsapás
2017. december 13. 21:43

Áthelyezésre került egy fontos váltósúlyú összecsapás

A UFC áthelyezte Kamarun Usman és Emil Meek összecsapását január 20-ra, Bostonba.

A küzdelemre eredetileg a UFC 219 keretein belül került volna sor, Las Vegas-ban, december 30-án. A norvég születésű Meek-nek vízummal kapcsolatos problémái voltak az Egyesült Államokba, így egyszer már hetekre jegelni kellett az összecsapásuk körüli teendőket. Két hete végül sikerült vízumhoz jutnia, de addigra már Usman-nak nem volt alkalmas az időpont, így a 170 fontos harcosok három héttel később feszülnek egymásnak.
 
Usman (11-1) tökéletes, 6-0-s győzelmi aránnyal rendelkezik a UFC-ben. Múlt hónapban kiütötte Sergio Moraes-t, majd kihívta Rafael dos Anjos-t. RDA azonban Robbie Lawler ellen küzd majd a UFC on FOX 26 eseményen, most szombaton.
 
Meek (9-2, 1 NC) 1-0-s UFC-s mérlegét javítaná tovább. Miután decemberi debütáló mérkőzését megnyerte Jordan Mein ellen a UFC 206-en, a „Valhalla” következő meccse eredetileg májusra lett kiírva a harc közben szerzett sérülése miatt.
 
A UFC 220 a bostoni TD Garden-ben kerül megrendezésre és két szuper-harc otthona is lesz: Stipe Miocic csap össze Francis Ngannou-val a nehézsúlyban, illetve Daniel Cormier Volkan Oezdemir-rel méri össze tudását a könnyűsúlyú övért.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.