Bisping kihagyja Londont
2018. január 31. 13:00

Bisping kihagyja Londont

Ha Michael Bisping a búcsúmeccs mellett dönt, arra biztosan nem Londonban kerül majd sor.

A korábbi középsúlyú bajnok Twitter oldalán jelentette be, hogy nem lép a ketrecbe a UFC Fight Night 127-ön, március 17-én. Bisping korábban már említette az eseményt, mint utolsó összecsapásának lehetséges helyszínét, mellyel lezárná karrierjét a Las vegas-i promóciós cégnél.
 
„Ne vegyetek jegyet, hogy lássatok Londonban küzdeni,” – írta Bisping. „Nem küzdök. Most beszéltem a UFC-vel.”
 
A UFC Fight Night 127-re a londoni O2 Arena-ban kerül majd sor; az eseményen összecsap többek között Jimi Manuwa és Jan Blachowicz. Az összes meccs közvetítve lesz a UFC Fight Pass-on keresztül, de a fő közdelem résztvevői még mindig kérdésesek.
 
Múlthéten az SBG Ireland edzője, John Kavanagh azt állította, hogy a UFC már lefoglalta a Gunnar Nelson vs. Darren Dill váltósúlyú összecsapást az estére, de a UFC még nem cáfolta és nem is erősítette meg a hírt.
 
Bisping a közelmúltban nyíltan beszélt arról, hogy családja sürgeti utolsó meccsét. „The Count” feladással veszített Georges St. Pierre-el szemben a UFC 217 eseményen, november 4-én, majd három héttel azután visszatért az Oktagonba, ahol ismét vereséggel tért haza: Kevin Gastelum az első menetben kiütötte a UFC Fight Night 122-n. „Belive You Me” beszélgetése során Bisping megerősítette, hogy a UFC felajánlott neki egy küzdelmi lehetőséget a londoni UFC Fight Night-on.
 
„Csak gondolkozom, hogy küzdjek-e, vagy ne.” – mondta egy hete. „Sajnos rossz a szemem. Rossz a szemem és a feleségem nem szeretné, ha folytatnám a harcolást, illetve a menedzserem sem szeretné, ha folytatnám. Látok még azzal a szememmel, de már nem olyan jól, mint előtte és mivel még fiatal vagyok, ez egy jó indok lenne, hogy szögre akasszam a kesztyűmet. A feleségem, a menedzserem, a barátaim és mindenki, aki közel áll hozzám ezt mondja ’Mike, miért akarod csinálni? Már megtetted. Tiéd volt az öv.’ Megtettem. Elértem, amit kitűztem célnak.”

forrás: sherdog.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.