Dana White McGregor jövőjéről
2018. április 30. 21:26

Dana White McGregor jövőjéről

A UFC vezetője kijelentette, hogy amint a törvény lesúlyt az ír harcosra, meg fognak egyezni a jövőjét illetően.

A sportvilág egyik legismertebb alakja biztosan nem lép sem az Oktagonba, sem a ringbe a korábbi bizarr és agresszív brooklyni fellépése miatt. Az ominózus április 5-i estén McGregor és barátai megtámadtak egy UFC-s harcosokkal teli buszt. A támadás során Michael Chiesa és Ray Borg is megsérült, mely negatívan befolyásolta a UFC 223 küzdelmeit. A fő célpont, Khabib Nurmagomedov épségben megúszta az akciót.
 
McGregor számos büntetésre számíthat még tettéért, melyet a UFC elnöke, Dana White sem hagyott szó nélkül. A TMZ Sports-nak adott interjújában elárulta, hogy McGregor-nak először a New york-i bírósággal kell rendezni ügyeit, mielőtt bármire is számíthatna a promóciós cégtől.
 
Meg kell várnunk a törvényes eljárást” – válaszolta White a kérdésre, hogy hogyan kezelték a sportfelügyelők McGregor jelenlegi helyzetére. „Lássuk, mi történik majd New York-ban.”
 
Nem tudott pontos időtervet mondani McGregor legközelebbi összecsapását illetően, pletykák szerint azonban a visszatérésre várhatóan júliusban kerül majd sor.
 
White-ot természetesen McGregor és a jelenlegi könnyűsúlyú bajnok, Khabib Nurmagomedov eredetileg Moszkvába tervezett összecsapásáról is kérdezték. Bár White izgatott Nurmagomedov szülőhazájával kapcsolatban, jobban szeretné, ha McGregor visszatérésére Las Vegas-ban kerülne sor.
 
„Ha egy ekkora volumenű harcot tervezel, azt Las Vegas-ba kell szervezned.” – nyilatkozta White. „Khabib fog Oroszországban küzdeni, de az nem ez a harc lesz.”
 
forrás: mmafighting.com