Dana White Rousey távozásáról
2018. január 30. 14:31

Dana White Rousey távozásáról

Túl a hétvégén, a korábbi UFC női harmatsúlyú bajnok Ronda Rousey rég óta szóban forgó eligazolása az MMA-tól végre ténnyé vált egy WWE eseményen való feltűnésével, majd a Royal Rumble után hivatalosan is bejelentette döntését, miszerint teljes munkaidőben dolgozik majd a WWE-nek.

Rousey elmonda, hogy nem vetette el a UFC-be való visszatérés lehetőségét, de pillanatnyilag tisztán a pankráció a jövője; a UFC elnoke, Dana White pedig támogatja ebben.
 
White Adam Hill-nek (Las Vegas Review-Journal) adott interjújában kifejtette, hogy örül Rousey döntésének, illetve, hogy folytatja álmai beteljesítését.
 
„Nagyon örülök neki,” – nyilatkozta White. „Imádja a profi birkózást és mindig is nagy rajongója volt a sportnak, úgyhogy tudom, milyen sokat jelent ez neki. Továbbra is elér mindent, amit szeretne.”
 
Miután utolsó két meccsét két vereséggel zárta, széles körben elterjedt a pletyka, miszerint most vált majd a pankrációra. Rousey életében végig jelen volt a profi birkózás; nom de guerre-ét egy híres birkózó, „Rowdy” Roddy Piper után kapta, illetve edzőpartnere, Shayna Baszler is most írt alá a WWE-hez. Rousey korábban már feltűnt a Wrestlermania 31-on, ahol egy rövid szerepe volt Dwayne „The Rock” Johnson-nal, illetve az éves Wrestlermania eseményen is az amerikai színész-pankrátorral láthattuk.
 
Rousey volt az első női bajnok a UFC-ben, ahonnan 12-2-es győzelmi aránnyal távozik, illetve a legtöbb női címvédés is az ő nevéhez fűződik.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.