Dana White elismerte, hogy McGregor-ral a legelnézőbb
2018. szeptember 27. 22:00

Dana White elismerte, hogy McGregor-ral a legelnézőbb

Conor McGregor kétségtelenül a legnagyobb sztár, aki valaha az Oktagonba lépett, számításba véve Georges St. Pierre-t, Brock Lesnar-t és Ronda Rousey-t is. Egyszerűen a legkomolyabb húzóerő.

McGregor felemelkedése koránt sem rövid mese a 2013-as csekkgyűjtéstől a Mayweather elleni 100 millió dollárt hozó meccséig. Az ír a UFC 229 estéjén tér majd vissza hosszú kihagyás után, hogy megpróbálja megszerezni Nurmagomedov-tól a konnyűsúlyúak bajnoki övét.

 

McGregor hírneve láthatóan mindent kibír. Várható volt, hogy a szokásosnál keményeb mentális hadviselés lesz közte és Nurmagomedov között, de a busztámadása túl lépett minden határt. Ennek ellenére a fogadóirodákban még mindig az ír az összecsapás favoritja. Bár áprilisban a bíróságon felelnie kellett tetteiért, a UFC semmiféle büntetéssel nem sújtotta őt.

 

Most, hogy a UFC történetének egyik legnagyobb összecsapására készül, Dana White, a UFC elnöke elismerte, hogy McGregor-ral szemben engedékenyebbek csak azért, mert ő McGregor és hihetetlen mennyiségű pénzt hoz a konyhára.

 

"Conor nagyon jól működik velünk. Mi pedig nagyon jól működünk vele. Természetesen vannak olyan dolgok, amik a Conor-ral való együttműködéssel járnak." - nyilatkozta White az ESPN-nek.

 

Miközben White elismerte, hogy a UFC igen elnéző McGregor-ral szemben, az áprilisi akciójáért még mindig nem bocsátott meg neki.

 

„Például a New york-i eset. A tény, hogy azt gondolta, hogy ő majd mindent elintéz ott Nurmagomedov-val, az valami iszonyatosan nagy őrültség volt.” – fejezte be White.

forrás: sherdog.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu