Ez lenne a visszavonulások hete?
2018. június 30. 15:23

Ez lenne a visszavonulások hete?

Josh Koscheck is beállt a visszavonulók sorába. A héten ő a harmadik, aki szögre akasztja a kesztyűt.

Koscheck, aki szerepelt az első The Ultimate Fighter sorozatban, valamint váltósúlyú cím kihívó a The Luke Thomas Show-ban jelentette be visszavonulását.

 

Koscheck (17-11 MMA, 15-10 UFC) 13 éves pályafutást zárt le döntésével. Hosszú útján 28-szor lépett az Oktagonba, melyből 25 alkalommal UFC-s eseményen volt látható. Utoljára a Bellator zászlaja alatt harcolt ég tavaly februárban. Azon az estén Mauricio Alonso TKO-val diadalmaskodott felette.

 

Koscheck MMA-s karrierje 2004 januárjában kezdődött. Két pro meccsen szerepelt, mielőtt középsúlyban bizonyíthatott volna a The Ultimate Fighter első évadjában. Az első körben egyhangú döntéssel győzte le Chris Leben-t, de a második meccsén már vesztesként hagyta el a ketrecet, ugyanis a bírók megosztva ugyan, de Diego Sanchez-t látták jobbnak.

 

Lehetősége volt a váltósúlyú bajnoki cím elnyerésére is. 2010 decemberében, a UFC 124-on Georges St-Pierre-t kellett volna legyőznie az övért. Az estén mindhárom pontozóbíró 50-45 arányban látta jobbnak GSP-t. Az eredmény 0-2-re módosította a GSP elleni győzelmi mérlegét (az első alkalom egy három évvel korábbi, UFC 74-on volt).

 

Koscheck karrierje során olyan harcosokat győzött le, mint a Hírességek Csarnoka tag Matt Hughes, Frank Trigg, Anthony Johnson és Paul Daley.

 

forrás: mmajunkie.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu