Gaethje: „Ha kikapok, visszavonulok.”
2018. július 04. 18:05

Gaethje: „Ha kikapok, visszavonulok.”

Ha rosszul alakulnak a dolgok James Vick ellen, Justin Gaethje is szögre akasztja a kesztyűt.

Hatéves veretlenségi sorozat után, a UFC könnyűsúlyú versenyzője, Justin Gaethje kétmeccses vereségi szériában van. Utoljára – idén áprilisban - Dustin Poirier győzte le őt a negyedik menetben, TKO-val.

 

A 29 éves, korábbi WSOF könnyűsúlyú bajnok következő ellenfele James Vick lesz, aki jelenleg négymeccses győzelmi szériában van. Amennyiben Gaethje kikap, az rövidre zárhatja ígéretes karrierjét.

 

„Sokkal jobb vagyok James Vick-nél. Szívás ezt kimondani, de ha még ő is leiskoláz, szögre akasztom a kesztyűmet.” – nyilatkozta Gaethje Ariel Helwani-nak az ESPN egyik műsorában. „Ügyetlen és lassú.” – tette hozzá. „Ha még így is leiskoláz és a meccs minden aspektusában jobb, akkor igen, valami nincs rendben.”

 

„Nem mondom, nem tudom… Tudod, hogy megy ez, mennyire érzelmileg túlfűtött egy-egy harcos a meccs előtt.” - folytatta. „Bármi, ami felőlünk jön, az érzelmi indíttatású. Nem arról van szó, ha beleszaladok egy térdesbe és kiüt, hanem ha leiskoláz… nagyot csalódnék magamban.”

 

Vick nem tartja sokra sem Gaethje-t, sem a képességeit.

 

„Csomót pofázik és nem tisztelem őt.” – mondta Gaethje Vick-ről. „Sosem harcolt Michael Johnson, Eddie Alvarez vagy Dustin Piorier ellen. Annak hív, aminek akar, de én a legjobbakkal küzdöttem az első három UFC-s meccsemen.”

 

„Ez a harmadik fő meccsem az eddigi négyből. Ha szintekről akar beszélni, ezekről kéne magyaráznia, de nincs az én szintemen.”

 

Gaethje és Vick az augusztus 25-i, a nebraska-i Lincol-ban megrendezésre kerülő esemény főszereplői lesznek.

forrás: bloodyelbow.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu