Gallagher: McGregor az első menetben kiüti Nurmagomedov-ot
2018. augusztus 12. 17:00

Gallagher: McGregor az első menetben kiüti Nurmagomedov-ot

McGregor csapattársa, James Gallagher merész jóslatot tett a UFC 229 kimenetelét illetően.

A korábbi két súlycsoportos UFC bajnok McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC) Khabib Nurmagomedov ellen tér majd vissza több, mint kétéves szünet után idén októberben, hogy visszaszerezze címét, melytől megfosztották őt inaktivitása miatt.

 

Az ír Nurmagomedov ellen tér tehát majd vissza, aki még sosem veszített el egyetlen menetet sem a UFC-ben, úgyhogy komoly kihívást jelentő ellenfél lesz. Ennek ellenére Gallagher (7-0 MMA, 4-0 BMMA), a Bellator harmatsúlyú harcosa és McGregor csapattársa, az ír gyors győzelmére számít.

 

„Nagyjából másfél perc alatt terül majd el.” – mondta Gallagher az MMAjunkie-nak.

 

Annak ellenére, hogy Gallagher jóslata láthatóan elfogult, McGregor mindenképpen kellemetlen ellenfél lesz majd Nurmagomedov-nak. A felállás: egy klasszikus támadó vs. egy grappling mágus – mindketten a top-ról.

 

Gallagher arra számít, hogy Nurmagomedov hibázni fog, amikor megpróbálja földre vinni McGergor-t és ez lesz az a pillanat, amit az ír kegyetlenül mi fog használni.

 

„Közel rohan és megpróbál majd ráfogni Conor-ra.” – részletezte Gallagher az elméletét. „Nem próbálkozhatsz kis távolságba kerülni hanyag ütésekkel. Egyetlen tiszta találat az állára és már fekszik is.”

 

Gallagher pénteken már bizonyíthat a Bellator 204-on. Az etén Ricky Bandejas (10-1 MMA, 0-0 BMMA) lesz majd az ellenfele.

 

 forrás: mmajunkie.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu