Jedrzejczyk még mindig nem Namajunas-t tarja a legjobbnak
2018. július 30. 20:30

Jedrzejczyk még mindig nem Namajunas-t tarja a legjobbnak

Joanna Jedrzejczyk másodjára is vereséget szenvedett Rose Namajunas ellen a UFC szalmasúlyúak divíziójában, de még mindig nem hajlandó őt a 115 fontosak legjobbjának hívni.

Joanna Jedrzejczyk úgy hiszi, hogy a UFC szalmasúlyú bajnokának, Rosa Namajunas-nak kéne meghajolnia előtte, „mert én vagyok a királynő”.

 

Jedrzejczyk annak ellenére ilyen nagyszájú, hogy Namajunas felajánlott neki egy harmadik lehetőséget az összecsapásra, amennyiben elismeri a tényt, miszerint Rose a királynő a 115 fontban.

 

Jedrzejczyk inkább szólt a UFC-nek, hogy amennyiben Namajunas nem hajlandó harmadjára is megmérkőzni vele, csináljanak egy időszakos bajnoki címet, mivel szerinte annak a meccsnek meg kell történnie.

 

„Nem teszem meg.” – nyilatkozta Jedrzejczyk a UFC on FOX 30 post-fight sajtótájékoztatóján. „Soha. Ő akarja az én elismerésemet? Azt el kell nyernie. Ha menekül, majd csinálnak egy ideiglenes övet. Azt mondta, félt tőle, hogy Conor McGregor visszatér és megkavarja a dolgokat, mint Brooklyn előtt. [McGregor] nem fogja ezt tenni. Ne félj Rosa. Gyerünk. Csak küzdjünk. Állj ki a legjobb ellen. Ki kéne állnod [Jessica] Andrade ellen.”

 

„Ha nem, üldözni foglak. Ha tartogatod az övet, üldözlek majd. A következő meccsedig. Ennyi.”

 

Jedrzejczyk nem biztos abban, miért nincs még kiírva Namajunas következő címvédése. Jelenleg egy döntő szalmasúlyú összecsapás van a szeptemberi UFC 228-ra beidőzítve Jessica Andrade és Karolina Kowalkiewicz között. Az pedig sejthető, hogy ha ott nyerne Andrade, az címmeccset érne neki.

 

Jedrzejczyk azonban nem biztos abban, hogy Namajunas-nak szánékában áll egy közeljövőbeli címvédés.

 

„Tudom mennyire elszánt küzdő és jó UFC-s alkalmazott vagyok. Mindannyiunknak ilyennek kellene lenni.” – magyarázta Jedrzejczyk. „Ha sérült, az oké. De ha csak játszik, ha nyaralni akar, arról szóljon a UFC-nek, hogy ’nyaralni szeretnék, szünetet akarok’. Hagyjuk akkor a UFC-nek, hogy megcsinálja az ideiglenes bajnoki övét, hogy harcolhassunk érte.”

 

forrás: blodyelbow.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu