Marlon Moraes: „a szurkolók címmeccsen akarnak látni!”
2018. június 27. 19:00

Marlon Moraes: „a szurkolók címmeccsen akarnak látni!”

A UFC harmatsúlyú versenyzője, Marlon Moraes biztos abban, hogy a szurkolók látni akarják őt küzdeni a 135-fontosok bajnoki címéért.

Mióta elvesztette UFC-s bemutatkozó mérkőzését Raphael Assuncao ellen a UFC 212-n, 2017 júliusban, hárommeccses győzelmi szériát épített fel magának. Jelenleg a 4. helyen áll a súlycsoport rangsorában, lassan elkezdhet számolni egy esetleges címmeccsel a közeljövőben.

 

„Készülök, hogy én legyek a UFC harmatsúlyú bajnoka.” – mondta Moraes a The MMA Hour legújabb epizódjában. „Ki ellen akarnak látni a szurkolók? Cody, Dillashaw vagy Raphael? Raphael megküzdött Dillashaw-val. Az a meccs unalmas volt.”

 

„A szurkolók látni akarnak, sőt vannak, akik úgy vannak vele, hogy lássuk, elég jó-e az a srác, teszteljük le. Látni akarják, hogy tudok -e nyerni. Úgyhogy szerintem én vagyok a következő.”

 

Assuncao, aki harmadikként van rangsorolva, megosztott döntéssel verte meg Moraest, de Moraes azóta is kételkedik az eredmény hitelességében.

 

„A szurkolók tudják. A média tudja. Akik látták a küzdelmet, tudják.” – mondta Moraes. „Egyszerűen nem értem.”

 

Moraesnek az augusztusi T.J. Dillashaw vs. Cody Garbrandt összecsapásról is van véleménye.

 

„Az igazat megvallva, ha megkérdeznek, azt szoktam mondani, hogy T.J. fog nyerni.” – nyilatkozta. „Mindketten jó harcosok, magas IQ-val, mindenhol erősek… bármelyikük nyerhet.”

 

Moraes (21-5-1) utoljára a hónap elején küzdött, ahol 33 másodperc alatt kiütötte Jimmie Rivera-t.


forrás: bloodyelbow.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu