Mayweather vs. McGregor – All access
2017. augusztus 23. 16:00

Mayweather vs. McGregor – All access

Véget ért a négy részes minisorozat a két fenoménról. Az egész felkészülésüket, közelmúlt béli küzdelmüket, sikereiket, kudarcaikat, nehézségeiket bemutató sorozat végre látható teljes egészében. (Magyarországon szerzői jogok miatt sajnos még csak részenként, illetve magyar felirat nélkül) Akik követték a sorozatot azoknak visszatekintés, akik nem, azoknak új tények megismerése következik.

Az első rész a sajtóeseményeket, a trash talk-kal, nyílt és bújtatott beszólásokkal, szúrkálódásokkal teli turnét és azok legemlékezetesebb pillanatai mutatja be. A turnéról bővebben ITT.
 
Face OffMayweather és McGregor
 
 
A második rész az egyéni felkészülés részleteit mutatja be. Természetesen a benne lévő interjúkban megy az egósimogatás és az önfényezés, de az edzéseken készült felvételeken látszik igazán, hogy ők ma a legnagyobbak között vannak. Hihetetlen precizitás, háttérmunka a stábtól, sokrétű edzések, minden a lehető legpontosabban van eltervezve, hogy a versenyzők topformába kerüljenek és zökkenőmentes legyen minden azon az augusztusi éjszakán. Kis bepillantást is nyerhetünk a szülővárosaikba és a magánéletükbe is.
 
McGregor biciklizikAz ír szokja a vegasi klímát
 
 
A harmadik részben Mayweather cowboynak áll, még egy alkalomhoz illő kalapot és mellényt is beszerez magának sőt, lovagolni is elmegy. Az eddig kőkemény férfiállatnak bemutatott harcos valami furcsa és nehezen érthető módon egészen szimpatikus emberré válik. McGregor pedig, mint ebben a sorozatban már oly sokszor, edz. Floydot sokkal emberibbnek mutatták be ebben a részben. Igazán jól eldumálgat Snoop Dogg-al az edzőtermében. De ekkor olyan történt, amit nem vártunk: McGregor szülei mesélnek Conorról, hogy milyen gyerek is volt. Azt hiszem kicsit mindenki megérete ekkor magában a kis McGregort. Végül Mayweather jótékonykodásáról látunk egy rövid felvételt. Az összes epizód közül ez volt a legszívhezszólóbb és a legemberibb.
 
Mayweather, a cowboyMayweather lovagol
 
 
Az utolsó részben leszögezhetjük, hogy Mayweather vagy nem edz, vagy azt nagyon titokban teszi, ugyanis edzéseiről a nyilvános bemutatón kívül nem látunk felvételeket, míg McGregor szinte minden fázisát bemutatja edzésprogramjának. A részben főleg az ír tréningjei és Mayweather autói és bárja láthatóak. A második felében mindkét félnek bemutatják röviden a családját. Az amerikai már edzői munkáját is bemutatta, de őt még nem húzott kesztyűt az említetten kívül. A végén Dana White mondja el igen pozitív véleményét Conorról, majd az eddigiekhez hasonlóan rövid beszólogatással és önfényezéssel ér véget a rész és a sorozat.
 
A küzdő felekA küzdő felek
 
Összegezve a négy részt, mindent jól bemutattak. Talán az első rész volt a leggyengébb, a turné már magában akkora port kavart, hogy ezzel az összevágogatással igazából csak emlékeztetőül szolgált, nem tartalmazott sok új információt. A többi három rész azonban szépen fel volt építve, a versenyzők minden arcát bemutatta. Röviden és tömören jó kis sorozat volt.

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.