McGegor a visszatérésről beszélt!
2018. augusztus 01. 16:17

McGegor a visszatérésről beszélt!

McGregor visszatérésére várhatóan a Bűn Városában kerülhet majd sor.

Az MMA legnagyobb sztárja egy TMZ-nek adott keddi interjúna azt mondta, hogy a következő UFC-s összecsapásának valószínűleg nem New York, hanem Las Vegas ad majd otthont.

 

„Meglátjuk, hogy mi fog történni,” – mondta az ír New York utcáin való kocogása közben. „Szívesen küzdenék ismét a Garden-ben. De szerintem ez most Las Vegas-ban lesz.”

 

Eszerint a visszatérő meccse a UFC 229-on, október 6-án lesz majd. Ez az esemény azért is valószínű, mert régóta ismeretes, hogy a UFC kiemelt fontossággal kezeli azt az estét. A másik lehetőség kicsit később, december 29-én lenne, a UFC 232 keretein belül. Mindkét eseményt a Las vegas-i  T-Mobile Arena-ban rendezik majd meg.

 

Arra a kérdésre, hogy a jelenlegi bajnok, Khabib Nurmagomedov lesz-e az ellenfele, nem válaszolt. Nurmagomedov azonban több, mint ellenség. McGregor sosem vesztette még el bajnoki címét a ketrecben. Mint ismeretes, megfosztották övétől, miután nem védte meg azt, mióta a UFC 206-en elnyerte azt Eddie Alvarez-től. Nurmagomedov az elvétel után kaparintotta meg az övet, melyhez Al Iaquintana-t kellett legyűrnie az áprilisi UFC 223-n.

 

McGregor és Nurmagomedov rivalizálása a busztámadás alkalmával igen vad fordulatot vett. Az incidens megerősített információk alapján összefüggésben áll Nurmagomedov McGregor edzőtársa és jó barátja, Artem Lobov elleni kemény fellépésével.

 

McGregor-t letartóztatták, amiért egy molnárkocsival betörte a UFC-s busz ablakát, melynek szilánkjai számos harcost megsértettek. Múlt héten azonban börtönbüntetés nélkül megúszta a rendetlenkedését. Az írt öt nap közmunkára, illetve egy-három napos dühkezelési tanfolyamra ítélték, továbbá a buszban okozott károkat is meg kell térítenie.

 

Az videóban McGregor azt mondta, hogy „tolja” a visszatérést, hogy arra még idén sor kerülhessen és ehhez más „nagyon közel” állnak.

 

„Nem hivatalos, de közel járunk” – összegezte az ír.

 

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu