McGregor és Nurmagomedov élőben nézték a vb döntőt
2018. július 17. 14:00

McGregor és Nurmagomedov élőben nézték a vb döntőt

Vasárnap véget ért a Világ egyik legjelentősebb sporteseménye, a futball világbajnokság. A moszkvai finálét több, mint egy milliárd ember követte világszerte, a helyszínen pedig közel 80.000 szurkoló volt jelen. Ez utóbbi csoportba tartozik az jelenlegi MMA talán két legnagyobb sztárja, Conor McGregor és Khabib Nurmagomedov is.

Mindkét harcos posztolt magáról képeket Instagram oldalukon. Nurmagomedov azt is elárulta, hogy a franciáknak, közülük is a középpályás Paul Pogba-nak szurkol. Utólag már tudjuk, hogy mennyire jól döntött, ugyanis a franciák 4-2 arányban legyőzték a horvátokat és Pogba is betalált.

 

 
"Gyerekkori álmom vált valóra”

 

Az ír harcos pedig az orosz elnök, Vladimir Putyin vendégeként nézte meg a találkozót.

 

 „Élvezem a világbajnoki döntőt Oroszországban. Igazán csodás látvány!”
 

Másik posztjában pedig már Putyinnal látható. A kép alá a következőket írta: „Ma, az orosz elnök, Vladimir Putyin vendégeként voltam jelen a Világbajnokság döntőjén. Ez az ember napjaink egyik legnagyobb vezetője, megtisztelő volt vele részt venni az eseményen. Megtisztelő volt számomra Mr.Putyin. Köszönöm és gratulálok a csodás Világbajnoksághoz. Россия вперёд (Hajrá Oroszország!)”

 Conor McGregor és Vladimir Putyin

 

A belépőjegyek igen borsos összegbe kerültek, az első kategóriájű helyekért 105.000 dollárt kértek. Nurmagomedov „csak” a második kategóriájú szektorban foglalt helyet, míg riválisa, természetesen a legdrágább ülőhelyek egyikéről követte figyelemmel a találkozót.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu