McGregor „igazi harcra” vágyik
2017. december 17. 15:13

McGregor „igazi harcra” vágyik
Conor McGregor közölte, hogy visszatér gyökereihez és legközelebb újra az Octagon-ban láthatjuk majd küzdeni.
A TMZ Sports elárulta, hogy a UFC bajnok szűkszavú volt az elkövetkezendő meccseivel kapcsolatban.
 
„Úgy gondolom, hogy egy igazi harc az, amit legközelebb csinálni szeretnék” -mondta McGregor. „Egy valóságos küzdelem.”
 
A közelmúltban a korábbi nyolc-divíziós boksz világbajnok, Manny Pacquiao megerősítette, hogy megkeresték McGregor csapatát egy esetleges 2018 áprilisi küzdelem lehetősége miatt.
 
„Alapvetően” – nyilatkozta Pacquiao a Sky Sports-nak az elmúlt héten. „De még semmi további tárgyalásra nem került sor. Ha tárgyalnánk róla, számomra semmi akadálya nem lenne. Mindkettőnknek rendben volna.”
 
A UFC elnöke, Dana White, valamint a Top Rank vezérigazgatója, Bob Arum is cáfolta, hogy bármi ilyen felállású meccsről szó lenne. Mikor McGregor-t kérdezték az összecsapásról Pacquiao ellen, inkább a UFC-be való visszatérésről beszélt.
 
„Legközelebb MMA lesz” – mondta az ír sztár.
 
McGregor nem járt a ketrecben, mióta Eddie Alvarez-t legyőzte a második menetben, a UFC 205-ön, 2016 novemberében. Ezzel a mérkőzéssel lett a könnyűsúly bajnoka. White alapvetően remélte, hogy sikerül egy címegyesítő összecsapást megszerveznie az évben az ideiglenes bajnok, Tony Ferguson ellen, de tervei meghiúsulni látszanak. A „Notorius” egyszer már elejtett egy két megjegyzést, miszerint co-promoter-i vagy társtulajdonosi szerepkörbe lépne a UFC-ben való szerepléséért cserébe.
 
Mikor egy esetleges World Wrestling Entertainement-be való ellátogatásról kérdezték McGregort, igen tömör választ adott:
„Ba***a meg a WWE.”