McGregor vs. Mayweather – a felkészülés utolsó szakasza
2017. augusztus 07. 13:25

McGregor vs. Mayweather – a felkészülés utolsó szakasza
Az augusztus 26-án megrendezésre kerülő bokszmérkőzésre minkét küzdő fél máshogyan készül. Interjúkon, kiszivárgó videókon, vagy éppen az általuk posztolt tweeteken és Instagram képeken keresztül nyerhetünk bepillantást a két gigász mindennapjaiba.
McGregor folyamatosan oszt meg frissítéseket az interneten. Twitter-én és Instagramján is minden a közelgő összecspásról szól. Egymást érik a képek az edzésekről, a felkészülésben elvárható eseményekrő, de gyakran láthatunk gyermekével közös felvételeket is.
 
McGregor edzés közben
McGregor edzés közben
 
Mayweather ezzel szemben alig mutat valamit edzéseiből. Instagramján augusztus 1-jén posztolt a mérkőzésről, melyben megengedte, hogy nyolc unciás kesztyűkkel szálljanak ringbe az estén, de többnyire a vegasi Girl Collection bárt promótálja. Twitterén a ma kikerült képe ad némi reményt, hogy az ő felkészülésébe is bepillanthatunk, de túlnyomóan ott is reklámok, szabadidős tevékenységek kerülnek megosztásra. Csapata nyilatkozatából azonban kiderül, hogy felkészültek McGregor „kínos” küzdőstílusára és természetesen biztosan Mayweather győzelmében.
 
Mayweather és a boxzsákja
Mayweather saját boxzsákján gyakorol
 
Találd meg a hozzád illő boxkesztyűt a profight.hu-n.