Michael Chiesa kitálalt McGregor-ék támadásáról
2018. június 30. 14:59

Michael Chiesa kitálalt McGregor-ék támadásáról

A UFC könnyűsúlyú versenyzője nem küzdhetett meg Anthony Pettis-szel a UFC 223 estéjén, mivel megsérült McGregor támadása során.

Az korábbi címvédő ír harcos egy molnárkocsit kapott fel, majd azzal dobta be a busz ablakát. Chiesa sajnos közel ült az ablakhoz, emiatt egy üvegszilánk felvágta a homlokát.

 

 

Ahogy az már korábban kiderült, a busztámadás kiváltó oka egy korábbi szállodai összetűzés volt Khabib Nurmagomedov és McGregor csapattársa, Artem Lobov között.

 

Eredetileg a pehelysúlyú bajnok, Max Holloway volt Nurmagomedov ellenfele, de sikertelenül mérlegelt. Holloway kiesésével a UFC-nek helyettesítőt kellett keresnie és ha Chiesa nem sérült volna meg a busztámadás során, ő lett volna a logikus választás.

 

Chiesa nemrég beszélt a támadásról és a McGregor miatt elbukott meccslehetőségről.

 

„Nincs sok mondanivalóm a fiúnak. Elbuktam egy címmeccset. Bizonyítékom van. Én voltam a legmagasabban rangsorolt harcos a kártyán. Én lehettem volna az, aki megküzd Khabib-bal. Mindig is szerettem volna ellene harcolni. Egy király srác. Nincs sok kedves szavam McGregor-hoz. Egész életedben az ilyen lehetőségekért dolgozol. Ahogy már mondtam, ha bejönnének és azt mondanák, hogy ’Helló, mennél egy címmeccset tíz perc múlva?’, kimennék, bemelegítenék és már készen is állnék.”

forrás: sherdog.com


Küzdősportban támogatónk a profight.hu