Miről „beszélgetett” Nurmagomedov és McGregor a meccsen?
2018. október 13. 21:34

Miről „beszélgetett” Nurmagomedov és McGregor a meccsen?

Conor McGeregor, ahogy az várható volt, sokat magyarázott a UFC 229 felvezetése során. De most Nurmagomedov az, akinek volt némi mondanivalója a meccs közben.

Csütörtökön kikerült egy videó, melyen tisztán érthető, mit mondott az orosz a földön fekvő írnek, miközben igen komoly ütéseket mért rá.

 

 

„Ha? Beszélgetünk. Most beszélj!” – mondta Nurmagomedov a második menetben.

 

Később hallható, hogy McGregor azt válaszolja: „Ez csak üzlet, csak üzlet.”

 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Nurmagomedov-nak volt ideje a beszélgetésre meccs közben. Egy ilyen emlékezetes megszólalása volt, amikor Michael Johnson-nal közölte, hogy „ fel kéne adnia”, mielőtt Johnson ténylegesen lekopogta volna a meccset. Egyébként ez az az este volt, amikor közölte a UFC elnökével, Dana White-al, hogy „szétveri a srácát [McGregor-t]”.

 

Az ír hozta a szokásos arrogáns, önfényező stílusát a meccs előtt, melynek része volt Nurmagomedov és edzőjének a sértegetése. Elmondása szerint „sosem lesz béke” közte és az orosz között. Az áprilisi hoteles incidensről pedig inkább már ne is beszéljünk.

 

Ahogy azt később mindenki láthatta, Nurmagomedov-nak nem okozott ngy nehézséget Conor legyőzése, aztán Dillon Danis is belekóstolhatott abba, amit McGregor sem bírt ki.

 

Elég annyit mondani, hogy egészen biztosan hallunk még mindkét oldaltól némi trash talk-ot.

 
forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu