Mousasi elsöpörte MacDonald-ot
2018. szeptember 30. 20:00

Mousasi elsöpörte MacDonald-ot

A regnáló Bellator középsúlyú bajnok, Gegard Mousasi végig dominálta a Rory MacDonald elleni szuperösszecsapást a Bellator 206 fő eseményén.

MacDonald nem bírt a hollanddal, nem találta a támadás ritmusát. Mousasi kemény ütésekkel és rúgásokkal szurkált be, majd amikor MacDonald (20-5) elhibázta a guruló bábkulcsolási kísérletét, az végzetes hiba volt. Mousasi (45-6-2) felülre került és könyökösök záporát zúdította ellenfelére. MacDonald nem tudott védekezni, így egy tucat könyökös után Herb Dean bíró megállította a meccset.

 

A mérkőzés a második menetben, 3:23-kor ért véget Mousasi címvédésével.

 

A többi mérkőzésen is jó küzdelmek zajlotta.

 

Quinton Jackson legyőzte Wanderlei Silva-t, így 2-2 re módosult örökmérlegük. Az a meccs sem tartott a tervezett végéig, a második menetben, 4:32-nél zárta le az összecsapást a bíró.

 

Douglas Lima hagyhatta el boldogan a ketrecet Andrey Koreshkov ellen, ugyanis az utolsó menetben feladásra kényszerítette ellenfelét.

 

A pehelysúlyú reménység felnőtt az elvárásokhoz, és könnyedén győzte le az első menetben a veszélyes veteránt, Leandro Higo-t.

 

Keri Melendez veretlen maradt Dakota Zimmerman ellen a női szalmasúlyban.

 

A fiatal tehetség, Gaston Bolanos ismét nagyot alakított, amikor az első menetben legyőzte Ysidro Gutierrez-t. Ezzel bezsebelte a negyedik profi kiütését.

forrás: sherdog.com

küzdősportban támogatónk a profight.hu