Nagy meccsek várhatóak Hamburgban!
2018. április 27. 18:34

Nagy meccsek várhatóak Hamburgban!

Stefan Struve Marcin Tybura ellen lép majd az Oktagonba július 22-én, a hamburgi UFC gálán. Mindkét nehézsúlyú harcos kétmeccses vereségi sorozatát szeretné megtörni az estén, mely igen jó felállás semleges szurkolói szemszögből.

Struve (20-10-0) a UFC 222-n szomorúan hagyta el a küzdőteret, ugyanis a bírók a korábbi bajnokot, Andrei Arlovski-t látták jobbnak. Ezt megelőzően hazai közönség előtt szenvedett vereséget. Alexander Volkov a harmadik menetben TKO-val tudott diadalmaskodni felette.
 
Struve a maga 20 UFC-s meccsével veteránnak számít, 2009-es csatlakozása óta 12 győzelem került a neve mellé.
 
Tybura (16-4-0) szintén két, egymást követő vereség után tér majd vissza az Oktagnba.
 
Először Fabricio Werdum győzte le őt, miután eredeti ellenfele, Mark Hunt nem állt ki küzdeni. Bár Tybura öt menetig bírta, a bírók egyhangúan a korábbi bajnokot látták jobbnak. Utolsó meccsén pedig Derrick Lewis-t kellett volna legyőznie. A dolgok jól álltak, úgy nézett ki, pontozással behúzza a meccset, de akkor robbantott Lewis és az utolsó menetben eldöntötte a találkozót a javára.
 
Két vereségét megelőzően három meccses győzelmi sorozatban volt Tybura: legyőzte Viktor Pesta-t, Luis Henrique-t, valamint Andrei Arlovski-t.
 
Az este másik fő mecsén pedig a legendás Mirko Cro Cop edzőpartnere, Darko Stosic (12-1-0) csap majd össze három menetben a UFC-s veterán Jeremy Kimball -al(15-7-0).
 
A horvát könnyűsúlyú harcos nyolc meccses győzelmi sorozatban van, Kimball azonban csak egyszer nyert három meccséből, igaz akkor KO-val. Ezen a meccsen is mindkét harcos nagyon akar majd bizonyítani, így érdemes lesz őket is figyelemmel kísérni.