Ngannou: „Már itt vagyok”
2018. március 19. 12:05

Ngannou: „Már itt vagyok”

Derrick Lewis az elmúlt hetekben többször is üzent Francis Ngannou-nak, aki azonban szigorú sajtószünetet tartott. Egészen idáig.

A nehézsúlyú nagyágyú vasárnap végre válaszolt Lewis-nak. Tweet-jében elárulta, hogy „itt” van és menedzserét már el is küldte, hogy tárgyaljon a UFC-vel.
 
„Derrick sokat pofázott, amíg távol voltam.” -írta Ngannou. „Valaki legyen szíves tudtára adni, hogy mostmár itt vagyok, szóval, ha tényleg akar engem, el kéne küldenie a menedzserét, hogy megegyezzen a UFC-vel.
 
Nvtelen
 
Ngannou (10-2) nem beszélt sokat mióta egyhangú döntéssel vereséget szenvedett a UCF 220-on, Stipe Miocic ellen, még januárban. A kameruni születésű francia öt egymást követő győzelemmel – melyek során pontozásra egyszer sem került sor – lépett az Oktagonba. A 31 éves harcost sokan a nehézsúly következő legnagyobb durranásának gondolták.
 
Lewis (19-5, 1 NC) eközben többször is kóstolgatta a Predatort.  A houston-i születésű harcos Mark Hunt elleni vereségét követően, múlt hónapban kiütötte Marcin Tybura-t a UFC Austin során. A 33 éves MMA-s utolsó 8 küzdelméből 7-et győzelemmel zárt, illetve szívesen viccelődött azzal, hogy Ngannou hazudik a koráról.
 
„Igen, remélem sikerül csinálnunk valamit még idén” – nyilatkozta Lewis a Slip n’ Dip podcast-ben. „Remélhetőleg nyélbe ütünk valamit, mielőtt 50 éves lesz.”
 
Most úgy néz ki, Ngannou készen áll. Lehet, hogy a The Predator vs The Black Beast meccs még idén a főkártyán szerepelhet majd.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu