Profik jóslatai a UFC 229-re
2018. október 05. 20:30

Profik jóslatai a UFC 229-re

Szombat este végre elérkezik a várva várt meccs: összecsap a két könnyűsúlyú nagyágyú, Khabib Nurmagomedov és Conor McGregor.

A fontos esemény természetesen a szakmabelieket is érdekli, lássuk kik milyen eredményre számítanak az estén.

 

Anthony Pettis: „Őszintén nem volt tippem, mielőtt idejöttem. Aztán úgy voltam vele, hogy b****a meg, tippeljünk: Conor. Azt kell mondanom, hogy Conor kiütéssel nyer. Ha Khabib-ot megüti – ha Conor megüt, mész aludni. Én szeretem a kiütéseket, ezért tippelem Conor-t.”

 

Tony Martin: „Szerintem Khabib fog nyerni. Amennyiben ragaszkodik a mentalitásához, hogy helló, meg tudsz állítani 100 földrevitelt? – akkor őt tippelem. […] Ha ebben a szellemben küzd, könnyű győzelem lesz számára. De Conor bal keze nagyon jó és ügyes kontrás, ami nagyon veszélyes.”

 

Jussier Formiga: „Khabib döntéssel. Szerintem dominálni fog.”

 

Michelle Waterson: „Vicces, mert élvezem, ahogy Conor szórakoztat az Oktagonban és azon kívül is. Conor a távolság és a pontosság mestere és összesen egyetlen ütésre van szüksége, hogy befejezze a meccset. Néha Khabib vakmerően zárja fel a távolságot, de ha egyszer sikerül neki, onnan nincs visszaút. Öt menetes a küzdelem és szerintem Khabib kerül majd ki győztesen.”

 

Jalin Turner: „Az első három menetben Conor kiütését tippelem, de ha kihúzza Khabib, akkor az ötödikben esélyes, hogy TKO lesz, vagy valami hasonló. Kicsit mégis Conor felé hajlok, de csak mert szeretem a srácot. Harcosként kedvelem, imádom a stílusát. De tagadhatatlan, hogy Khabib grappling tudása figyelemreméltó. Úgy értem, hogy veretlen… egy veretlen könnyűsúlyú. Lenyűgöző. Szóval nagyon kettejük között vagyok, de kicsit jobban húzok Conor felé.”

 

Aspen Ladd: „Ha Khabib földre viszi, vége. Ha Conor megüti, vége.”

 

Tonya Evinger: „Szerintem meglesz Khabib-nak. Földre fogja vinni. Ha sikerül, ott a vége.”

 

Tony Ferguson: „Dupla kiütés. Még mindig ezt mondom: remélem kiüti egymást ez a két ribanc. Elég sz*rt összehordtak már. B*szd meg ember. Ez egy kemény sprot.”

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu