Rockhold vs Branch - VIDEÓ
2017. szeptember 18. 07:46

Rockhold vs Branch - VIDEÓ
Pittsbourgh adott otthont a UFC Fight Night 116-nak. Ez este legjobban várt küzdelmén Luke Rockhold és David Branch feszült egymásnak.

A két középsúlyú harcos csatája igen izgalmasnak ígérkezett. Mindketten a ranglista legjobb tíz versenyzője között szerepelnek (Rockhold 3., Branch 9.). Statisztikáikat tekintve Rockhold hihetetlen pontossággal dolgozik, Branch pedig nagyon stabil védekező. Bár Branch néhány hellyel hátrébb foglalt helyet a toplistán, soroztaban 12. győzelmére készült. Természetesen ez szeben állt Rockhold terveivel.

Az első menetben Rockhold szinte csak hátrált, egyértelműen Branch volt a domináns küzdő. A menet végén azonban Branch került a földre, Rockhold jól kontrollálta a szituációt, de a menet végét jelző dudaszó megszakította az ígéretes akciót.

A második menet elején úgy látszott, nem lesz változás és továbbra is Branch lesz az aktívabb küzdő. Rockhold azonban ismét előhúzott egy földrveiteli technikát, ami legalább olyan jó helyzetet biztosított számára, mint az előző és ideje is sokkal több volt. Rockhold azonnal ütések véget nem érő sorával kezdte bombázni ellenfelét. Branch egy ideig jól bírta, úgy tűnt akár ki is szabadulhat, de mikor a bíró odaugrott az események közelébe, Rockhold szinte azonnal kopogott, véget vetve ezzel a küzdelemnek.

A mérkőzés döntő szituációja itt látható:

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.