Ronda Rousey távozik a UFC-től!
2018. január 29. 11:06

Ronda Rousey távozik a UFC-től!

Ronda Rousey hivatalosan bejelentette, hogy a továbbiakban a szórakoztatóiparban kívánja kamatoztatni tehetségét.

A korábbi UFC női harmatsúlyú bajnokot a World Wrestling Entertainment Royal Rumble nevezetű szombat esti eseményén, Philadelphia-ban láthatta a közönség. Rousey a legelső női Royal Rumble meccs után lépett a ringbe, és bármilyen fájdalmasan is hangzik, hosszú távra tervez ottmaradni.
 
„Most már ez az életem. Az első és legfontosabb dolog a napirendemben az elkövetkezendő jónéhány évben. Ez nem egy reklámfogás.” – nyilatkozta Rousey az ESPN.com-nak. „Amikor először találkoztam Triple H-el, azt mondtam neki, hogy vannak más dolgok is, amiket csinálhatnék sokkal több pénzért, de közel sem élveznék ennyire.”
 
rousey-ronda-29012018
 
Rousey nem vallotta be, hogy visszavonul az MMA-tól, de azt igen, hogy ezentúl a pankrációra fog fókuszálni. Az olimpikon judos nem küzdött az Amanda Nunes-től 48 másodperc alatt elszenvedett TKO óta, mely 2016 december 30-án történt, a UFC 207-ön.
 
Rousey 12 egymást követő győzelemmel kezdte meg MMA-s karrierjét, bebiztosítva ezzel helyét a sportág legnagyobbjai között. Sokat veszített azonban fényéből, mikor Holly Holm 2015 novemberében, a UFC 193-n a második menetben kiütötte. Dana White, a UFC elnöke már számos okot mondott korábban, hogy szerinte már nem fogjuk többet látni Rousey-t a Las vegas-i promóciós cégnél küzdeni.
 
„Örülök neki. Ez valami olyan, amit mindig is csinálni akart.” – mondta White az ESPN.com-nak. „Ronda folytatja céljainak elérését.”

forrás: sherdog.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu