T. Woodley: Mayweather jó MMA-s lehet
2018. március 25. 18:00

T. Woodley: Mayweather jó MMA-s lehet

Egyre többen beszélnek Floyd Mayweather esetleges MMA-ban történő bemutatkozásáról, így erről számos UFC-s küzdő is elmondta véleményét. Tyrion Woodley például úgy érzi, egyértelmű út vezet Mayweather számára a UFC-ben való sikeresség felé.

Ezzel a meggyőződésével nincs egyedül, sőt szerinte hamar kemény ellenfél válhat a bokszolóból a legnagyobbak számára is.
 
„Csak meg kell tudnia állítani a támadásokat és boksztávolságba kerülnie. Úgy gondolom bármelyik UFC-s ellen jól helytállna.” – nyilatkozta Woodley a TMZ Sports-nak.
 
„Első lépésben meg kell majd tanulnia, hogyan kerülje el a földreviteleket.”
 
Bár sokan kételkednek Mayweather-ben, hogy az Oktagonba lépne, így azt sem hiszik, hogy létrejönne a McGregor elleni visszavágó, a 41 éves ökölvívó azonban láthatóan dolgozik egy esetleges UFC-s bemutatkozáson.
 
Woodley és Mayweather is nyíltan beszélt közös MMA-s edzéseikről és a UFC bajnok a TMZ-nek adott interjújában több részletet is elárult.
 
„Tegnap beszéltem Floyd-dal, aki most Miami-ban tartózkodik, hogy edzésidőpontokat egyeztessünk. Az időbeosztást szerveztük.”
 
„Úgy gondolom a jövő héten állunk neki a kemény munkának. Szerintem taktikával kezdünk majd, aztán talán egy kevés edzés is belefér majd.”