UFC 229: McGregor feladásra kényszerült VIDEÓ
2018. október 07. 19:01

UFC 229: McGregor feladásra kényszerült VIDEÓ

Khabib Nurmagomedov nagyszerű küzdelemmel győzte le Conor McGregor-t a magyar idő szerint ma hajnalban zajló összecsapásukkor, majd gyorsan be is árnyékolta a teljesítményét egy tömegverekedés kirobbantásával.

A UFC könnyűsúlyú bajnoka kivégezte a sport legnagyobb csillagát, Conor McGregor-t, ezzel megvéde címét. A győzelmet a negyedik menetben, 3:03-nál szerezte meg egy sikeres fojtással.

 

Az orosz harcos végig dominálta a meccset, jelentősen több időt töltöttek a matracon birkózva, mint állásban, ami igazából várható volt. Ami azonban igen sokakat, köztük McGregor-t is meglepte, hogy az orosz Sas állásban is legalább olyan veszélyes volt, mint ellenfele.

 

A döntő menetre McGregor-t teljesen kifárasztotta Nurmagomedov, majd minden úgy zajlott, ahogyan azt édesapja korábban nyilatkozta. Akkor vetettek véget a meccsnek, amikor ők akartak. Húzhatták volna tovább, valószínűleg akkor is ugyanez lett volna az ír sorsa. A különbséget az jelentette, hogy amíg Nurmagomedov képes volt állásban is meccsben lenni az írrel, addig McGregor-nak esélye sem volt a földön támadni, hiába védekezett ügyesen az első két menetben.

 


A mérkőzés végén Nurmagomedov kiugrott az Oktagonból csapattársai bedig berontottak oda és igen komoly tömegverekedés vette kezdetét. Hosszú percekbe telt, amíg a rendőrség Dana White és néhány UFC-s harcos segítségével nagyjából rendet tudott tenni. Az ünnepélyes övfelhelyezés elmaradt, Nurmagomedov-ot az eredményhirdetés előtt kikísérték az arénából.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu