UFC Fight Night 125: Lyoto Machida vs. Eryk Andersen
2017. december 15. 12:54

UFC Fight Night 125: Lyoto Machida vs. Eryk Andersen

Lyoto Machida a UFC Fight Night 125 esemény fő mérkőzésének keretein belül csap össze Eryk Andersennel. Izgalmas este elé nézünk.

Las Vegas-ból érkezett a hír, hogy nyélbe ütöttek egy fontos középsúlyú összecsapást. A UFC Fight Night 125-nak a Manguerinho Gymnasium ad majd otthont február 3-án. A dátumot egy másik esemény miatt is érdemes megjegyezni: ekkor debütál majd Valentina Shevchenko a pehelysúlyban Priscilla Cachoeira ellen.
 
A korábbi félnehézsúlyú bajnok és középsúlyú címesélyes Machida három mérkőzés óta tartó vereségi sorozatban van. A 38 éves brazil Yoel Romero és Luke Rockhold elleni meccse is a küzdőidő lejárta előtt ért véget, az előbbit KO-val, míg az utóbbit feladás útján veszítette el, még 2015-ben. Ezt követően az USADA által kiszabott felfüggesztését töltötte le, de a visszatérés sem sikerült fényesebbre: október 28-án, a UFC Fight Night 119-en Derek Brunson az első menetben kiütéssel győzött. Machida utolsó győzelmét 2014 decemberében aratta egy első menetes TKO-val.
 
Anders ezzel szemben 10 profi mérkőzés óta veretlen. A University of Alabama korábbi linebacker-e (sorhátvéd) már a bemutatkozó mérkőzésén is csillogott: első menetben ütötte ki Rafael Natal-t a UFC on FOX 25 keretein belül. Utolsó győzelmét Markus Perez ellen szerezte, melyet egyhangú pontozással nyert meg.