Öten tettek sikeres danvizsgát az új Kempo Akadémián
2013. február 17. 18:57

Öten tettek sikeres danvizsgát az új Kempo Akadémián
Teljes sikerrel zárult a Magyar Kempo Szövetség danvizsgája, melyet a közelmúltban nyílt Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián tartottak szombaton. Shihan Lovász Gábor, a szövetség alelnöke elégedett volt a mintegy tizenkét órás szellemi és fizikai erőpróbán látottakkal.
Profight: Karate és Judo övek minden színben!

Valamennyi résztvevőnek eredményesen zárult a Magyar Kempo Szövetség 2013. évi danvizsgája, melyet a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián tartottak tegnap. Szánthó Béla 3., Kasza Pál és Mészáros Zsolt 2., Németh István és Verók Péter 1. dan fokozatra tett sikeres vizsgát.

Németh István, Shihan Lovász Gábor és Lacza Ádám Illés
Németh István, Shihan Lovász Gábor és Lacza Ádám Illés

A kempósok reggeltől estig szinte folyamatosan küzdöttek, hol egymással, hol saját lelki-fizikai korlátaikkal. A délelőtti, inkább erőnléti feladatok után délután az önvédelem, továbbá a különféle fegyveres és fegyver nélküli küzdelmek vártak a harcművészekre.

Kempo Danvizsga
Küzdelem

Mészáros Zsolt és Shihan Lovász Gábor
Mészáros Zsolt és Shihan Lovász Gábor

„Meglehetősen kemény volt a mai napom, rendesen elfáradtam. A legvége, a két ember elleni küzdelem vette ki a legtöbb erőt belőlem, de jó érzés, hogy sikerült, és, hogy túl vagyunk rajta. Most jöhet a regenerálódás." - árulta el Mészáros Zsolt, a Magyar Kempo Iskola vezetőedzője.

Kasza Pál törni készül
Kasza Pál törni készül

„A testem nagyon elfáradt a mai nap után, de pszichésen remekül vagyok, mert sikerült levizsgáznom fekete övre. Az elmúlt egy évben mindent alárendeltem a felkészülésnek. Ez valaminek a kezdete, szóval nincs megállás, irány előre!" - vélekedett a vizsga utáni pillanatokban Németh István mester, a Budajenő Kempo Klub vezetőedzője.

Verók Péter és Shihan Lovász Gábor
Verók Péter a sikeres vizsga után

 

Szánthó Béla és Shihan Lovász Gábor
Szánthó Béla három danos lett


További információk:
www.hungariankempo.hu